Esperi Hoivakoti Vihtori

“Turvallista ja viihtyisää asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi Hoivakoti Vihtori on ikäihmisten viihtyisä hoivakoti Ylöjärvellä. Vihtori tarjoaa monipuolisia asumis- ja kuntoutus palveluja nykyaikaisissa ja kodinomaisissa tiloissa. Vihtorissa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille.

Lämminhenkinen arki

Vihtorin henkilöstö on erikoistunut ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjenaskareisiin ja viriketustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Ulkoilu, musiikkiesitykset, vierailijat ja yhteiset hetket ovat niin asukkaiden kun henkilökunnankin mieleen!

Turvallinen koti

Hoivakoti Vihtori sijaitsee Ylöjärven Tiuranniemessä, Keijärven rannan läheisyydessä. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone ja esteetön wc/kylpyhuone, avarat ruokailu- ja oleskelutilat sekä saunaosasto. Viihtyisällä piha-alueella on turvallista ulkoilla. Kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeita silmällä pitäen turvalliseksi, toimivaksi ja esteettömäksi.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Soile Perkonmäki
045 351 4271
soile.perkonmaki@esperi.fi 

Hoitajat
050 527 7078
050 564 9076