Esperi Hoivakoti Vivian

“Turvallista asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi avaa Ylöjärvelle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin. Uusi Esperi Hoivakoti Vivian valmistuu syksyllä 2016. Hoivakoti tarjoaa kodin 32:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Hoivakoti Vivianissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arkiaskareisiin ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Mielenkiintoiset vierailijat, musiikkiesitykset, tuolijumppahetket ja yhteiset juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Hoivakoti sijaitsee Vuorentaustan viihtyisällä omakotitaloalueella.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Niina Hammouti
050 347 4680
niina.hammouti@esperi.fi

Hoitajat
050 347 7176
046 920 0843
040 041 4573 

 

Kuulumisia