Esperi Hoivakoti Kerava

“Ympärivuorokautista ja lämminhenkistä kuntouttavaa hoivaa.”

Esperi Hoivakoti Kerava tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Viihtyisän hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on yhteensä 52 asukaspaikkaa. Hoivakoti Keravassa on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi putkiremontin tai omaishoitajan loman aikana. Hoivakoti valmistui vuonna 2005.

Turvallinen arki

Hoivakoti Keravassa virikkeellinen arki yhdistyy turvalliseen hoivaan. Asukkaat voivat ulkoilla isolla lasitetulla parvekkeella tai omalla aidatulla piha-alueella. Keskiviikko on vuorostaan aina saunapäivä. Lisäksi vietämme juhlapyhiä omine teemoineen sekä juhlistamme yhdessä syntymäpäiviä. Hoivakodissa toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella. Tavoitteena on säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Asukkaiden läheiset ovat tärkeä osa arkea ja omaisten kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Omaisteniltoja järjestetään vähintään kaksi kertaa vuodessa. Kaikilla asukkailla on nimetty omahoitaja, joka on tärkeä linkki hoivakodin ja asukkaiden läheisten välillä.

Viihtyisä ympäristö

Asukkaiden omat tilavat kylpyhuoneelliset asunnot mahdollistavat yksityisyyden ja rauhallisen levon. Viihtyisissä yhteistiloissa puolestaan voi nauttia yhteisöllisyydestä ja monipuolisesta viriketoiminnasta. Lisäksi asukkaiden käytössä on turvallinen sauna ja kaunis piha-alue. Hoivakoti sijaitsee Keravan terveyskeskuksen läheisyydessä, kaikkien palveluiden äärellä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Ann-Maria Tenno
040 511 1667
ann-maria.tenno@esperi.fi

Hoitajat
3. krs 044 720 2412
4. krs 044 720 2414

Kuulumisia

Selaa uutisia