Esperi Hoivakoti Vuokko

“Viihtyisää yhteiseloa kahdessa ryhmäkodissa”

Esperi Hoivakoti Vuokko on vuonna 2015 avautunut ikäihmisten ja muistisairaiden koti Porvoossa. Hoivakoti tarjoaa tehostettua asumispalvelua paljon hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi tarjotaan lyhytaikaista ympärivuorokautista hoivaa ja viihtyisää asumista esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle ikäihmiselle sekä putkiremontin tai omaishoitajan vapaapäivien ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Hoivakoti Vuokon koulutetut ja kokeneet ja osallistavan hoivatyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan hoitotyön otteella. Asukkaat osallistuvat omien voimavarojensa mukaan arjen askareisiin sekä virike- ja harrastustoimintaan. Keskeistä hoitotyössä on pyrkiä säilyttämään asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja virikkeellinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat asukkaille mielekkään ja turvallisen arjen.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti Vuokko sijaitsee rauhallisella ja kauniilla pientaloalueella Uutelan kaupunginosassa. Jokaisella asukkaalla on tilava oma huone, jossa on esteettömät saniteettitilat. Viihtyisissä yhteistiloissa kaluste- ja sisustusratkaisut on tehty kodinomaisuutta, turvallisuutta ja omatoimisuutta ajatellen. Viehättävällä pihalla on turvallista ulkoilla ja viettää kauniita kesäpäiviä. 

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Palvelupäällikkö
Tuija Halonen
050 434 5921
tuija.halonen@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Eija Jaalivaara
040 778 3535
eija.jaalivaara@esperi.fi

Hoitajat
A-puoli 050 463 1847
B-puoli 050 463 1890

Kuulumisia

Selaa uutisia