Esperi Hoivakoti Paavo

“Upea moderni hoivakoti Saarijärvellä!”

Esperi Hoivakoti Paavo on marraskuussa 2015 avattu ikääntyneiden hoivakoti Saarijärvellä. Hoivakoti Paavo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä 15-paikkaisessa ryhmäkodissa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan vapaan tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon koulutettu ja erikoistunut henkilöstö. Hoivakoti Paavossa asukkaat saavat lämminhenkistä hoivaa ja huolenpitoa. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Yhdessä tehdään arjen askareita ja osallistutaan harrastetoimintaan. Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten toiminnalliset ryhmät, juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat mielekkään arjen. Omaiset ovat aina tervetulleita vierailemaan.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti Paavossa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Yhteistilat on sisustettu kodinomaisuutta ja turvallisuutta sekä asukkaiden omatoimisuutta ajatellen. Omat huoneet pesutiloineen takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, avarat yhteistilat tarjoavat seuraa sekä yhteisöllisyyttä. Hoivakoti sijaitsee rauhallisessa ympäristössä ja luonnon äärellä Saarijärvellä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Merja Pekkanen
050 598 3848
merja.pekkanen@esperi.fi

Hoitajat
050 467 0418

Kuulumisia