Esperi Hoivakoti Ulvila

“Lämminhenkistä hoivaa ja huolenpitoa monisairaille ikäihmisille!”

Esperi Hoivakoti Ulvilassa tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Vakituisen asumisen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen hoiva esimerkiksi omaishoidon vapaan ajaksi tai sairaalajakson jälkeen ennen kotiutumista. Ulvila tarjoaa kodin 26 ikääntyneelle. Hoivakoti aloitti toimintansa kesäkuussa 2008.

Turvallinen arki

Ammattitaitoinen henkilöstö pitää huolta asukkaiden hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä ympärivuorokautisesti. Ulvilassa toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella, joiden avulla pyritään säilyttämään asukkaan jäljellä olevat voimavarat ja toimintakyky mahdollisimman pitkään. Hoivakodissa järjestetään virike- ja harrastustoimintaa, ulkoillaan, vietetään juhlia ja tehdään yhdessä arjen askareita.

Viihtyisä koti

Hoivakoti on avara ja kodinomaisesti sisutettu. Asukkailla on käytössään tilavat huoneet ja kaikkien asuntojen yhteydessä on oma esteetön suihkullinen wc.  Ulkoilu on turvallista hoivakodin omalla sisäpihalla.  Yhteisessä käytössä olevat avarat olohuoneet ja ruokatilat on sisustettu viihtyisiksi ja ikäihmisiä ajatellen. Hoivakodissa on myös esteetön sauna. Hoivakoti soveltuu sijaintinsa puolesta erityisen hyvin Porin seudun vanhuksille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Sari Helander
040 480 7153
sari.helander@esperi.fi

Hoitajat
010 408 8230

Tiiminvetäjä
Heli Koskinen 044 720 2465

Kuulumisia