Esperi Hoitokoti Popliini

“Toiminnallista ja aktiivista asumista Forssan sydämessä!”

Esperi Hoitokoti Popliini tarjoaa autettua asumista kehitysvammaisille. Hoitokoti Popliinissa on yhteensä 15 asukaspaikkaa.

Autettu asuminen on tarkoitettu kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympärivuorokauden. Asukkaille annetaan ohjausta yksilöllisen tarpeen ja asukkaan toimintakyvyn mukaisesti. Asukkaat osallistuvat yhdessä hoitokodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin.

Aktiivinen arki

Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki. Monipuolinen viriketoiminta ja mielekäs tekeminen ovat viikko-ohjelman kulmakiviä. Lisäksi asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan, joka luo rytmiä ja säännöllisyyttä arkeen. Fysioterapiapalvelut löytyvät samasta talosta.

Viihtyisä koti

Hoitokoti Popliinissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, wc-/kylpyhuone sekä avarat yhteistilat. Tilaratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus sekä omatoimisuutta tukevan ympäristön luominen. Hoitokoti Popliini toimii Esperin ikäihmisten hoivakotien kanssa samassa kiinteistössä. Yksiköt sijaitsevat Vanhan Kutomon upeassa tehdasmiljöössä saneeratuissa tiloissa, Forssan sydämessä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen ohjaus ja tuki
  • asukkaan asioista vastaaminen
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen kuntouttava toiminta
  • tarvittaessa lyhytaikainen asumispalvelu

Yksikönpäällikkö 
Kirsi Tuomola
050 325 0065
kirsi.tuomola@esperi.fi

Aluepäällikkö
Anita Kuokkanen
0400 241 894
anita.kuokkanen@esperi.fi

Kuulumisia

Selaa uutisia