Esperi Hoitokoti Hannilanpirtti

“Aktiivista ja toiminnallista asumista!”

Kalajoelle valmistuu uusi kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Esperi Hoitokoti Hannilanpirtti joulukuussa 2016. Hoitokoti tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille henkilöille. Autetun asumisen ryhmäkoti tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle. Hoitokoti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella.

Toiminnallinen arki

Asukkaiden omatoimisuutta ja itsenäisyyttä tuetaan asukkaan voimavarat huomioiden. Asuminen on kodinomaista; päivät rytmittyvät erilaisten arjen askareiden ja kodin ulkopuolisten tapahtumien sekä retkien mukaan. Päivä-, työ- tai avotyötoimintaan osallistutaan arkisin, yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Omaiset ja läheiset ovat tervetulleita vierailulle joka päivä!

Viihtyisä koti

Hannilanpirtissä jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Yhteiset ruokailu- ja seurustelutilat ovat avarat ja kodinomaiset. Käytössä on myös avara ja kaunis piha-alue, jossa vietetään yhdessä aikaa seurustellen, pelaillen ja kesäpäivistä nauttien.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen apu
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Tiedotamme rakennusprosessista lisää hankkeen edetessä. Ennen avautumista järjestämme mahdollisuuden tutustua Hoitokoti Hannilanpirttiin avoimien ovien merkeissä.

Yksikönpäällikkö
Pia Hilli
050 570 9752
pia.hilli@esperi.fi 

Hoitajat
050 569 9882
050 562 5399 

Kuulumisia