Esperi Hoitokoti Pilari

“Tilapäishoitoa kehitysvammaisille lapsille ja nuorille kodinomaisessa ympäristössä.”

Esperi Hoitokoti Pilari tarjoaa tilapäishoitoa kehitysvammaisille lapsille ja nuorille viihtyisässä ympäristössä Lahdessa. Pilari on aloittanut toimintansa vuonna 2007, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2013.

Aktiivinen arki

Toiminnan perustana on tarjota lapsille ja nuorille turvallista, virikkeellistä ja yksilöllistä hoitoa kodinomaisessa ympäristössä. Lapsilla on myös mahdollisuus käydä vierailuilla toisissa hoitokodeissamme, hoitamassa eläimiä, kuten lampaita ja kanoja sekä käydä tervehtimässä muiden hoitokotien asukkaita.

Yksilövastuullinen ja kuntouttava hoitotyö ohjaa toimintaa. Jokaiselle asiakkaalle nimetään omahoitaja, joka tuntee ja tietää omahoidettavansa asiat ja toimii aina hänen parastaan, oikeuksiaan ja turvallisuuttaan ajatellen. Toiminnan tavoitteena on asiakkaiden laadukas ja tasapainoinen hoito tilapäishoitojakson aikana. Omahoitajalla on myös keskeinen rooli toiminnan kehittäjänä.

Viihtyisä ympäristö

Esperi Hoitokoti Pilari sijaitsee omakotialueella Lahden Patoniityssä 2200  tontilla. Tiloiltaan 228  omakotitalo on yksikerroksinen ja siinä on olohuone, keittiö, asukashuoneita, saunatilat ja suuri leikki/rentoutumishuone. Aidattu piha on tilava ja siellä ovat hiekkalaatikko, keinut ja trampoliini lapsien leikkejä varten. Terassilla on grillausmahdollisuus.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Hoitokodissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä lastenohjaaja. Jokainen henkilökunnan jäsen on tietoinen sekä yksilö- että ryhmäkohtaisista tavoitteista ja pystyy toimimaan niiden edellyttämällä tavalla. Tietojen päivittäminen kasvatus-, kuntoutus- ja hoitoalalta kuuluu olennaisena osana työntekijöiden oman työn kehittämiseen ja sitä kautta asiakkaiden hyvän hoidon ja turvallisuuden luomiseen.

Keskeistä työssä on myös yhteistyö muiden asiakasta hoitavien tahojen kanssa. Tietojen päivittäminen kasvatus-, kuntoutus- ja hoitoalalta kuuluu olennaisena osana työntekijöiden oman työn kehittämiseen ja sitä kautta asiakkaiden hyvän hoidon ja turvallisuuden luomiseen.

Yksikönpäällikkö
Jami Takala
044 3318 812
jami.takala@esperi.fi

Ohjaajat
050 442 0281