Esperi Toimintakeskus Oivapaja

“Monipuolista toimintaa, mukavaa seuraa ja virkistystä päiviin!”

Esperi Toimintakeskus Oivapaja järjestää työ- ja päivätoimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

Toimintakeskus Oivapajassa harjoitellaan itsenäisen elämisen taitoja, ylläpidetään ja parannetaan toimintakykyä, sekä saadaan neuvoja ja apua arkielämän haasteisiin. Tärkeä osa toimintaa on myös monipuolinen harrastus- ja retkitoiminta. 

Monipuolista tekemistä

Oivapajassa askarrellaan, lauletaan, luetaan, tehdään alihankintatöitä, leivotaan ja liikutaan. Yhdessä käydään asioilla, kahviloissa ja kaupungilla eli ollaan yhteiskunnan toiminnassa aktiivisesti mukana ja liikutaan siellä missä kaikki muutkin. Erilaisten taitojen harjoittelu tapahtuu ammattitaitoisten ohjaajien tuella yksilö- ja ryhmätilanteissa. Ryhmätoiminnot vaihtelevat viikko- ja päiväsuunnitelman mukaan.

Päiväkuntoutus

Työ- ja päivätoiminnan lisäksi Oivapajassa järjestetään päiväkuntoutusta. Päiväkuntoutus on Kelan kustantamaa avokuntoutusta, johon tullaan lääkärin lähetteellä. Kuntoutussuunnitelma perustuu yksilölliseen kuvaukseen asiakkaan toimintakyvystä ja tavoitteista. Fysioterapia ja musiikkiterapia ovat tärkeänä osana päiväkuntoutusta.

Olemme kiinnostuneita monenlaisista alihankintatöistä, joten otathan yhteyttä Oivapajaan, jos sinulla tai yritykselläsi on tarjota meille työtä!

Halutessasi asiakkaaksi työ- tai päivätoimintaan ole yhteydessä kotikuntasi sosiaalitoimeen. Tervetuloa tutustumaan!

Yksikönpäällikkö
Katri Nieminen
050 409 0367
katri.nieminen@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Hannele Naumanen
050 574 2389
hannele.naumanen@esperi.fi

Kuulumisia