Esperi Hoitokoti Pajusirkku

“Turvallinen koti ja toiminnallinen arki uudessa kodissa!”

Esperi avaa Turun Pansioon uuden kehitysvammaisten kodin kesällä 2017. Esperi Hoitokoti Pajusirkku tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asiakkaille. Hoitokoti Pajusirkku on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. 

Toiminnallinen arki

Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Asukkaita kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Asukaskokouksissa asukkaat ideoivat viikko-ohjelmaa ja suunnittelevat tulevia menoja yhdessä ohjaajien kanssa.

Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä käydään keilaamassa sekä discoillaan ja omat harrastukset kuuluvat toki myös ohjelmaan. Arkipäivisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan. Päivä- ja työtoiminta luovat rytmiä arkeen ja tarjoavat mielekästä tekemistä.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät ja värikkäästi sisustetut yhteistilat. Turvallisella piha-alueella ulkoillaan ja pelataan ympäri vuoden. Läheinen luonto tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikkumiseen ja retkeilyyn. Pajusirkku sijaitsee hyvien joukkoliikenne yhteyksien äärellä, Turun keskustan läheisyydessä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen apu
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Tiedotamme rakennusprosessista lisää hankkeen edetessä. Ennen avautumista järjestämme mahdollisuuden tutustua uuteen kotiin avoimien ovien merkeissä.

Myyntipäällikkö
Pia Kajava
050 569 1945
pia.kajava@esperi.fi