Uusi Esperi Hoivakoti Ulrika valmistuu Kristiinankaupunkiin

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy avaa uuden ikäihmisten hoivakodin Kristiinankaupunkiin. Rakenteilla oleva Esperi Hoivakoti Ulrika valmistuu loppuvuodesta 2016. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille.

”Rakennustyöt ovat käynnistyneet ja hoivakoti luovutetaan Esperille arviolta marraskuussa 2016. Hoivakoti Ulrika tarjoaa moni- ja muistisairaille ikäihmisille turvallisen ja lämminhenkisen arjen”, kertoo aluejohtaja Leena Piipari.

Hoivakoti Ulrika tarjoaa kodin 31 ikäihmiselle. Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone, viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen.

Hankkeen investoinnin arvo on noin 3 Meur. Valmistuttuaan hoivakoti työllistää noin 30 henkilöä hoiva- ja tukipalvelutehtäviin. Rakennusvaiheessa kohde tarjoaa työtä noin 30 rakennusalan ammattilaiselle. Kohteen rakennuttaa Lehto Oy.

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Aluejohtaja Leena Piipari, Esperi Care Oy
leena.piipari@esperi.fi, p. 040 500 6793

Aluepäällikkö Merja-Irene Tompuri, Esperi Care Oy
merja-irene.tompuri@esperi.fi, p. 050 304 9213