Liikkuva Lääkäri

“Liikkuva Lääkäri päivystää joka päivä klo 8-23 numerossa
010 422 2102”

Hoivakotien lääkärikiertojen kysyntä on kunnissa kasvanut, sillä lääkärikierrot vähentävät terveyskeskusten ja päivystyksen kuormitusta. Samalla lääkärikierrot tuovat hoitoon jatkuvuutta.

Tarjoamme ikäihmisille yksilöllistä hoitoa ja tukea kotona, palvelutalossa tai hoivakodissa asumiseen Liikkuva Lääkäri –palveluna. Palvelu on kaikkien ulottuvilla hoivakotikierroilla, kotikäynneillä ja palvelutaloissa. Asiakkainamme on kuntia, yksityisiä palveluntuottajia ja yksityishenkilöitä. Hoidossa kiinnitetään erityistä huomiota toimintakyvyn ylläpitoon, sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoidon jatkuvuuteen. Tuomme lääkärin lähelle asiakasta, jolloin kokonaisvaltainen hoitoketju toimii paremmin. Turhat lääkärikäynnit, odottaminen ja taksimatkat vähenevät. Tavoitteenamme on, että yhä useampi ikäihminen voi elää turvallisesti kotonaan niin pitkään kuin mahdollista.

Hoivakotien lääkäripalvelut

Palvelun kautta lääkäri on sopimusasiakkaamme käytettävissä hoivakotikäynneillä. Käynnin yhteydessä lääkäri tarkistaa asiakkaan akuutit asiat, uusii reseptit ja seuraa asiakkaan vointia ja hoitoa. Yhteistyö lääkärien, hoitajien ja muun henkilökunnan välillä on tiivistä myös lääkärikiertojen välissä.

Palveluun sisältyvä lääkäripäivystys tuo lisäturvaa: jos asukkaan terveydentila muuttuu, hoitaja voi kiertojen välillä konsultoida päivystävää lääkäriä.

Sopimusasiakkaitamme ovat niin kunnat kuin yksityiset hoivakodit sekä näiden yksityiset asukkaat. Hoivakodeissa teemme myös laboratorio pikatestejä, joiden avulla diagnosointi ja hoidon aloitus nopeutuu ja tehostuu. Näillä pyrimme välttämään kalliit sairaalahoitojaksot.

Kotilääkäri

Esperin Liikkuva Lääkäri tuo pääkaupunkiseudulla lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut kotiin, työpaikalle, hotelliin, palvelutaloon tai sinne, mihin sinulle parhaiten sopii. Liikkuvan Lääkärin palvelut sopivat erinomaisesti ikäihmisille ja kaikille, jotka haluavat palvelut luokseen joustavasti, helposti ja nopeasti.

Liikkuvat Lääkärit ja hoitajat palvelevat aina myös englannin kielellä.

  • Tilaa kotilääkäri pääkaupunkiseudulla soittamalla 010 422 2102 klo 8-23.
  • Lääkärin määräämien laboratoriokokeidenotto onnistuu sairaanhoitajan toimesta. Sairaanhoitajalta onnistuvat myös muut tavanomaiset pientoimenpiteet.
  • Lääkärillä on mukanaan yleisimmin tarvittavat lääkkeet, joten tarvittaessa lääkehoito voidaan aloittaa heti.

Kela korvaa osan tutkimus- ja hoitokuluista. Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Liikkuvan Lääkärin hinnasto