Esperi Hoitokoti Gröndal

“Hoito-ote on kuntouttava, ja asukas osallistuu hoitoaan koskevaan päätöksentekoon.”

Esperi Hoitokoti Gröndal sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Gröndal on aikuisten mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö, jossa on yhteensä 21 asukaspaikkaa. Gröndalin asukkaat ovat aikuisia mielenterveyskuntoutujia, jotka tarvitsevat apua arjen toiminnoissa ja oireiden hallinnassa. Gröndal pystyy vastaamaan haastavienkin asiakkaiden tarpeisiin. Hoitokoti Gröndal on ollut toiminnassa vuodesta 1995 lähtien, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2007.

Aktiivinen arki

Gröndalissa asukkaan omat tavoitteet ohjaavat kuntouttavaa työtä. Gröndal voi olla asukkaalle välivaihe, jonka kautta asukas siirtyy itsenäisempään asumiseen tehokkaan ja tavoitteellisen kuntoutusohjelman avulla. Tehostetun asumispalvelun yksikkönä Gröndal tarjoaa myös pidempiaikaisen kodin sitä tarvitseville.

Toiminnan kulmakivi on kuntouttava hoitotyö kodinomaisessa ympäristössä. Asukas osallistuu hoitoaan koskevaan päätöksentekoon. Hoitotyötä ohjaa jokaiselle asukkaalle laadittava yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Asukkaille järjestetään jatkuvasti mielekästä tekemistä ja heidän toiveet otetaan huomioon.

Turvallinen koti

Hoitokoti Gröndal sijaitsee Viherlaakson ostoskeskuksen kupeessa, lähellä palveluita ja erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Sijainti on mainio, sillä läheltä löytyy sekä luontoa että ostosmahdollisuuksia. Ympäristö on kodinomainen ja turvallinen. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen ohjaus ja tuki
  • asukkaan asioista vastaaminen
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen kuntouttava toiminta

Ohjaajat
09 509 2722 

Yksikönpäällikkö
Jaana Kujala
050 390 9000
jaana.kujala@esperi.fi