Esperi Hoitokoti Ilona

“Tuettua asumisvalmennusta nuorille!”

Esperi Hoitokoti Ilona tarjoaa asumisvalmennusta seitsemälle nuorelle mielenterveyskuntoutujalle Hämeenlinnassa. Nuorilla on tavoitteena itsenäiseen elämään kuntoutuminen. Asumisvalmennuksen aikana nuori oppii näitä itsenäiseen arkeen ja elämään tarvittavia taitoja. Palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi Hoitokoti Ilovuoren tarjoama tehostettu palveluasuminen ja Kotilopalvelun tuottama kotiin vietävä tuki. Hoitokoti Ilona on perustettu vuonna 2006. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi joulukuussa 2015.

Aktiivinen arki

Kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet ovat etusijalla, kun kuntoutusta suunnitellaan.  Asuminen on tavoitteellista. Arjen taitoja harjoitellaan yhdessä ohjaajan tukemana. Lisäksi asukkailla riittää mielekästä tekemistä ja harrastustoimintaa.  Henkilökunta on paikalla aamusta iltaan, yöaikaan toimii puhelinpäivystys.

Viihtyisä koti

Hoitokoti Ilona toimii omakotitalossa, jossa on viisi asukashuonetta ja yhteistilat. Asukkaiden yhteisessä käytössä on keittiö, olohuone, tv-huone, sauna, suihku ja wc. Ilonakoti sijaitsee Hämeenlinnassa, Käikälässä kauniin Katumajärven rannalla. Luonnonkauniin miljöön lisäksi läheltä löytyvät monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja lähipalvelut. Bussi keskustaan kulkee aivan kodin oven edestä.

Yksikönpäällikkö
Riikka Niskanen
044 994 4661
riikka.niskanen@esperi.fi

Ohjaajat
029 0800 715

Kuulumisia