Esperi Hoitokoti Koskenpääkoti

“Toiminta on yhteisöllistä ja kuntouttavaa!”

Esperi Hoitokoti Koskenpääkoti tarjoaa kuntouttavaa ja yksiköllistä ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille ja ikäihmisille. Koskenpääkoti tarjoaa kodin 18 asukkaalle. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokauden. Koskenpääkoti tarjoaa myös kotiin tuotettavia palveluita kuten kotikäyntejä. Hoitokoti on ollut toiminnassa vuodesta 2004 lähtien, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2011.

Toiminnallinen arki

Laatu, kodinomaisuus ja yhteistyö kuuluvat arkeen. Toimintaa ohjaa yhteisöhoidollinen työote ja jokaisella asukkaalla on omahoitaja. Yhteisöhoidon keskeisin työmenetelmä on henkilökunnan ja asukkaiden muodostama yhteisö, joka tukee kuntoutumista ja hoitoa. Kaikki yhteisön jäsenet osallistuvat yhteisön toimintaan, jossa opitaan ja tehdään yhdessä arjen askareita ja saadaan vertaistukea toisilta. Henkilökunta ohjaa ja kannustaa asukkaita toimintaan.

Yhteisöhoitoa toteutetaan osallistumalla yhteisiin tapahtumiin, kuten ruokailuihin ja kahvihetkiin, juhliin, retkille ja toimintaryhmiin. Koskenpääkodissa asuminen on kodinomaista, viihtyisää sekä toiminnallista!

Viihtyisä ympäristö

Asukkailla on käytössään tilavat huoneet ja kodinomaisesti sisustetut viihtyisät yhteistilat. Koskenpääkoti sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla Koskenpään kylässä. Koskenpäällä on peruspalvelut aivan vieressä, ja kauppaan ja terveyskeskukseen pääsee helposti.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen ohjaus ja tuki
  • asukkaan asioista vastaaminen
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen kuntouttava toiminta

Yksikönpäällikkö
Nora Ruokostenpohja
050 407 9306
nora.ruokostenpohja@esperi.fi

Tiiminvetäjä
Suvi-Päivi Asiala
050 527 7291
suvi-paivi.asiala@esperi.fi 

Ohjaajat
0400 399 770

Kuulumisia