Esperi Hoitokoti Koskikoti

“Monipuolista kuntoutustoimintaa ja yhteisöllisyyttä”

Esperi Hoitokoti Koskikoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 24 mielenterveyskuntoutujalle Jämsässä. Koskikoti on vahvasti yhteisöllinen ja tarjoaa monipuolista kuntoutustoimintaa. Hoitokoti on ollu toiminnassa vuodesta 2010 lähtien, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2011. Koskikoti tarjoaa myös kotiin tuotettavia palveluita kuten kotikäyntejä.

Koskikoti on erikoistunut haastavien asiakkaiden hoitoon. Koskikoti voi vastaanottaa nopeasti ja joustavasti uusia mielenterveyskuntoutujia, akuuteissakin tilanteissa. Arviointijakson jälkeen asukas voi jäädä kuntoutumaan Koskikotiin. Koskikodissa toimitaan kuntouttavalla ja yhteisöhoidollisella työotteella. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja.

Mielekäs arki

Laatu, kodinomaisuus ja yhteistyö kuuluvat Koskikodin arkeen. Yhteisöhoidon keskeinen hoitomenetelmä on henkilökunnan ja asiakkaiden muodostama yhteisö. Kaikki yhteisön jäsenet osallistuvat yhteisön toimintaan, jossa opitaan yhdessä ja saadaan vertaistukea toisilta asukkailta. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta ohjaa ja kannustaa asukkaita toimintaan. Yhteisöhoitoa toteutetaan osallistumalla yhteisiin tapahtumiin, kuten ruokailuihin, juhliin, retkille ja toimintaryhmiin.

Viihtyisä ympäristö

Koskikodissa asukkaat asuvat kodinomaisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Hoitokoti sijaitsee Jämsänkoskella kauniilla paikalla järven rannalla ja lähellä palveluita, joten kuntoutujat voivat helposti opetella toimittamaan omia asioitaan ja myös terveyspalvelut ovat heidän itsensä saatavilla.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen ohjaus ja tuki
  • asukkaan asioista vastaaminen
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen kuntouttava toiminta

Yksikönpäällikkö

Nora Ruokostenpohja 
050 407 9306
nora.ruokostenpohja@esperi.fi

Tiimivetäjä
Minna Hiekkavirta
050 375 4822
minna.hiekkavirta@esperi.fi

Kuulumisia