Esperi Hoitokoti Kruukinrinne

“Kruukinrinne tarjoaa turvallisen ja tavoitteellisen ympäristön kuntoutumiseen”

Esperi Hoitokoti Kruukinrinne tarjoaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä sosiaalisesti syrjäytyneille henkilöille. Yhteensä Kruukinrinteessä on koti 14 kuntoutujalle. Hoitokodin perustanut yritys aloitti toimintansa vuonna 1990 ollen näin Keski-Suomen vanhin yksityinen palveluntuottaja. Osaksi Esperi-konsernia toiminta liittyi toukokuussa 2016.

Karstulassa sijaitsee myös Esperi Hoitokoti Päivölä-Peltola, joka tarjoaa asumispalveluita mielenterveyskuntoutujille. Lisätietoja Päivölä-Peltolasta löydät täältä.

Mielekäs arki

Kuntouttava toiminta Kruukinrinteessä perustuu yhteisöhoidon periaatteeseen. Tämä tarkoittaa yhteistyötä, avointa keskustelua ja keskinäistä vastuunottoa. Jokaisen asukkaan oma mielipide on tärkeä ja arvokas. Yhteisökokouksissa keskustellaan asukkaiden toiveista ja arjen hetkistä. 

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Suunnitelmassa määritellään kuntoutumisen tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi. Ohjaaja kannustaa ja motivoi kuntoutujaa. Yhdessä harjoitellaan arkielämän taitoja ja asioiden hoitoa. Asukkaat harrastavat ja tekevät asioita niin yhdessä kuin itsenäisestikin. Määränpäänä on itsenäisempi asumismuoto tulevaisuudessa.

Viihtyisä koti

Kruukinrinteessä jokaisella asukkaalla on käytössä oma huone ja kodikkaat yhteistilat. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa ulkoilun ja harrastamisen. Hoitokoti sijaitsee Karstulan keskustan ja palveluiden läheisyydessä.

Tiiminvetäjä
Paula Suomensalo
040 182 4460
paula.suomensalo@esperi.fi

Ohjaajat
0400 485 574