Mikkelin hoitokodit

Esperillä on Mikkelissä monipuolista toimintaa. Tuukkalankyläntien varressa Esperillä toimii 30-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö Lounatuuli, joka on erikoistunut haastaviin asiakkaisiin. Tulosyynä voi olla esimerkiksi muistiongelmat, muistisairaus tai jonkinasteiset käytöshäiriöt.

Saman tien varrella sijaitsee myös kaksi mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikköä, Valkama ja Majakka. Majakassa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 palveluasumisen paikkaa. Valkama on uusi 2012 avattu, täysin esteetön yksikkö, jossa on mielenterveyskuntoutujille 40 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Lisäksi Valkamassa on 4 palveluasumisen paikkaa. Valkaman asiakkailla on usein myös päihteisiin liittyviä ongelmia ja he tarvitsevat erityistä ohjausta ja valvontaa.

Tarjoamme myös tuettua asumista Mikkelissä. Rantakylän palvelukodissa on 10 asukaspaikkaa ja Tuulenpesässä seitsemän asukaspaikkaa. Lisäksi tarjoamme tuettua palvelua viiteen erilliseen yksiöön Mikkelin kaupungin alueella.

Esperin hoitokodit Mikkelissä

Hoitokoti Lounatuuli

Hoitokoti Majakka

Hoitokoti Valkama