Esperi Ryhmäkoti Tammilinna

“Uusi ryhmäkoti, kauniissa Pikonlinnan ympäristössä”

Uusi Esperi Ryhmäkoti Tammilinna on avattu Pikonlinnaan huhtikuussa 2016. Tammilinna tarjoaa kodin 17 ympärivuorokautista palvelusasumista tarvitsevalle ikäihmiselle. Tammilinna on turvallinen, lämminhenkinen ja kodinomainen hoitopaikka silloin, kun asuminen omassa kodissa tai palveluasunnossa ei enää onnistu. Vakituisen asumisen ohella ryhmäkoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Turvallinen arki

Hoivakodin henkilökunnalla on vankka kokemus ikäihmisten ja muistisairaiden henkilöiden hoidosta. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Yhdessäolo ja monipuolinen tekeminen ovat osa turvallista ja lämminhenkistä arkea. Ryhmäkoti Tammilinnassa asukkaista huolehtii koulutettu ja moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu sairaanhoitaja, monipuoliseen virikeohjaukseen perehtyneitä lähihoitajia, fysioterapeutti ja geriatrian erikoislääkäri. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan ja osallistumaan toimintaan yhdessä asukkaiden ja työntekijöiden kanssa!

Viihtyisä ympäristö

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Oman huoneen asukas voi kalustaa haluamallaan tavalla ja tuoda omia tärkeitä tavaroita mukanaan. Lisäksi asukkaiden käytössä on kauniisti sisustetut ruokailu- ja oleskelutilat. Pikonlinnan kaunis puistoympäristö tarjoaa ihanteelliset puitteet asumiselle ja jokapäiväisille kävelyille.

Pikonlinnan alueelle tulee bussit suoraan pihaan asti Kangasalalta ja Tampereelta.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Ryhmäkodin asukkaaksi voi hakeutua kunnan maksusitoumuksella tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Mari Kotkaslahti
045 202 0338
mari.kotkaslahti@esperi.fi