Kehittyvä Vanhustyö 2017 -tapahtuma keräsi alan ammattilaiset Finlandia-taloon!

14.02.2017

Perinteiseen tapaan Esperi osallistui Kehittyvä Vanhustyö 2017 -koulutus ja näyttelytapahtumaan, joka järjestettiin tänä vuonna ystävänpäivänä 14.2. Finlandia-talolla. Vierailijoina tapahtumassa oli niin kuntapäättäjiä, alan asiantuntijoita, hoitotyön ammattilaisia ja opiskelijoita kuin myös teemasta kiinnostuneita yksityishenkilöitä.

Tapahtumassa Esperi esitteli monipuolista palvelutarjontaansa sekä pääkaupunkiseudun ikäihmisten koteja. Erityisesti yksilölliset ja räätälöidyt hoivapalveluratkaisut kiinnostivat tapahtumavieraita. Palvelutarjonnan ohella Esperin messuosastolla käytiin lukuisia mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista aiheista. Myös lausuntokierroksella oleva sote-uudistus puhutti kävijöitä. Kiinnostavien keskustelujen ohella tavattiin alan ammattilaisia ja kohdattiin tuttuja yhteistyökumppaneita.

Kiitos kaikille Esperin messuosastolla käynneille vieraille! Shamppanja-pullon arvonta on nyt suoritettu ja kuohuvapullo matkaa pääkaupunkiseudulle. Jälleen tänäkin vuonna Kehittyvä Vanhustyö 2017 oli vilkas tapahtumapäivä täynnä monipuolista ohjelmaa ja kiinnostavia kohtaamisia.

-- Vanhustyö 2017 (Vanhustyö.jpg)