Esperi Care – Anna meidän auttaa

Esperi Care on valtakunnallinen hoiva-alan yritys, joka tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Lisäksi tarjoamme lääkäripalvelua sekä arjen ja asumisen tuen palveluita. Me haluamme auttaa ja antaa mielenrauhaa sinulle sekä läheisillesi.

Tavoitteenamme on olla alamme edelläkävijä. Kehitämme uusia, entistä monimuotoisempia asumisen ja tuen malleja. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään  toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Pyrimme jatkossakin antamaan inhimillistä hoitoa yhä useammalle ikääntyneelle, mielenterveyskuntoutujalle ja vammaiselle sekä tarjoamaan hyviä työpaikkoja alan ammattilaisille.

Esperi Care pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 2001
Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni
4 700 asukaspaikkaa
4 700 työntekijää, joista valtaosa on sairaanhoitajia ja lähihoitajia
1 600 asukkaan lääkärikierrot
150 kunnan yhteistyökumppani
Liikevaihtobudjetti on yli 220 meur

Esperin arvot

Lämminhenkisyys

Lämminhenkisyys on asenteemme, joka heijastuu asiakkaisiiin ja työtovereihin. Se tarkoittaa inhimillistä ihmisen kohtaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, välittämistä ja toisen arvostamista. Lämminhenkisestä yrityksestä huokuu ystävällisyys, kannustus nauru ja työn ilo.

Luotettavuus

Luotettavuus ja laatu on kaiken toimintamme perusta. Haluamme jatkuvasti kehittää laatua ja osaamista ja pitää kiinni lupauksistamme. Arvostamme ammattitaitoa.

Avoimuus

Suhtaudumme avoimesti ja ennakkoluulottomasti maailmaan, asiakkaisiin ja työtovereihin taustasta riippumatta. Haluamme keskustella ongelmista ja kohtaamme haasteet avoimin mielin. Arvostamme erilaisuutta ja haemme ennakkoluulottomasti ja rohkeasti uusia toimintatapoja ja ratkaisuja.

Asiakaskeskeisyys

Ymmärrämme, että yhtiö ei maksa palkkojamme. Asiakas maksaa ne kerran, tyytyväinen asiakas joka kuukausi. Haluamme olla pitkäaikainen ja ammattitaitoinen kumppani ja tarjota kaikille asiakkaillemme vain parasta hoitoa.

Tuloksellisuus

Haluamme asettaa riman korkealle ja päästä tavoitteisiin niin yhteiskunnallisesti, laadullisesti kuin taloudellisestikin. Haluamme, että toimintamme kasvaa ja on kannattavaa. Vain sillä voimme taata kestävän kehityksen ja turvata työpaikat.

Esperin henkilöstö

Henkilöstö on Esperin tärkein voimavara. Koulutettujen ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. Palvelualalla henkilöstön hyvinvointi heijastuu suoraan palveluiden laatuun.

Haluamme jatkossakin olla houkutteleva työpaikka, jossa henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä ja jonne asiantuntevat sekä innostuneet työntekijät hakeutuvat.

Ympäri Suomea

Esperin pääkonttori sijaitsee Helsingissä entisessä sotilassairaala Tilkassa, ja meillä on palveluyksikköjä ympäri Suomea. Tutustu toimipisteisiimme.

Esperin hoivakotien lisäksi tarjoamme huippulaadukasta palveluasumista Esperi Care -konserniin kuuluvissa Saga-palvelutaloissa. Tutustu Saga Caren omiin sivuihin.

Esperin ISO9001:2008 -sertifikaatti

Esperillä on kehitetty ja jalkautettu toimiva laatujärjestelmä. Toiminta on ensimmäisen kerran sertifioitu vuonna 2008. Viimeisin sertikaatti on myönnetty Labquality Oy:n toimesta 27.1.2017. Sertifikaatti löytyy täältä.