Hoivakodit Hämeenlinna

Tarjoamme ikäihmisille hoivakotipalveluita viidessä viihtyisässä hoivakodissa – Hoivakoti Lintumäessä, Hoivakoti Saarnissa, Hoivakoti Tanhuakodissa, Hoivakoti Teerimäessä sekä Hoivapalvelukeskus Hoiviassa. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistihäiriöisille ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua ympäri vuorokauden. Tutustu Esperi Hoivakoteihimme niiden omilla sivuilla:

Palvelut Hämeenlinnan hoivakodeissa

Ympärivuorokautinen palveluasuminen (ent. tehostettu palveluasuminen) on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistihäiriöisille ikääntyneille, jotka tarvitsevat apua vuorokauden kaikkina aikoina. Hoivakodeissamme voi asua myös tilapäisesti, yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilapäinen asuminen hoivakodissa on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan vapaan, kodin remontin tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Asukkaaksi hoivakotiin 

Esperi on jo vuosia ollut Hämeenlinnan sopimuskumppani ja hoivakotimme ovat myös alueen palvelusetelituottajina. Lue lisää palvelusetelistä täältä. Asukkaaksemme voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Ajatus äidin muutosta hoivakotiin tuntui ensin vaikealta. Kaikki on sujunut kuitenkin hienosti ja äiti viihtyy paremmin kuin hyvin.
Leena 66, Saarijärvi
Lue kokemus Katso lisää kokemuksia
Esperi ikäihmiset.