Hoivakodit Helsinki

Tarjoamme ikäihmisille monipuolisia vaihtoehtoja yksityiseen hoivakotiasumiseen Helsingin alueella. Hoivakotipalveluja on saatavilla useassa viihtyisässä hoivakodissa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat ympärivuorokautinen (tehostettu) palveluasuminen ja lyhytaikaishoiva. Lisäksi tarjoamme päivätoimintaa. Olemme hyväksytty palvelusetelituottaja Helsingissä ja useissa muissa lähikunnissa. Tutustu Esperi Hoivakoteihimme niiden omilla sivuilla:

Tutustu täältä tarkemmin ikäihmisten hoivakotien palveluvalikoimaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on hoivakoti?

Hoivakoti on sopiva asumismuoto ikääntyneelle, joka tarvitsee ympärivuorokautista apua ja tukea esimerkiksi muistisairauden takia. Hoivakotimme ovat viihtyisiä ja turvallisia koteja, jotka on suunniteltu ikääntyneet ja muistisairaat huomioiden. Asukkaat saavat sisustaa omat huoneensa mieleisekseen ja pariskunnat asuvat halutessaan yhteisessä huoneessa, kuin kotona. Tarjolla on samanhenkistä seuraa ja runsaasti mukavaa, virikkeellistä toimintaa, aina asukkaan omilla ehdoilla. 

Mikä on hoivakodin ja palvelutalon ero?

Palvelutalossa asutaan omassa vuokra- tai omistusasunnossa ja valitaan asumisen rinnalle erilaisia palveluita, kuten hoiva-, ruoka-, ja siivouspalveluita. Palvelutaloissa on henkilökuntaa paikalla ja apu lähellä tarvittaessa. Hoivakodissa asukkaat asuvat omissa huoneissaan ja heille on tarjolla ympärivuorokautista hoivaa ja apua tiettyine palvelusisältöineen. Hoivakodit on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoitajien ympärivuorokautista läsnäoloa.

Mitä hoivakotiasumiseen kuuluu?

Esperin hoivakotien palveluihin kuuluvat vuokra, ateriat, hoito ja hoiva sekä kuntouttava toiminta. Palvelusisältö voi vaihdella hoivakodeittain ja sopimuksesta riippuen. 

Mitä lisäpalveluja hoivakodissa asuva voi saada?

Lisäpalveluina on saatavissa esimerkiksi kotihoidon palveluita kuten asiointiapua, lääkäripalveluita, yksilöllistä fysioterapiaa sekä jalkahoitajan ja kampaajan palveluita. Lisäpalvelut vaihtelevat hoivakodeittain.

Täältä löydät lisää usein kysyttyjä kysymyksiä.

Esperistä olen saanut tarvitsemani tuen ja avun jokapäiväisen elämän askareisiin. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tekee työtään suurella sydämellä. Vanheneminen täällä on yhtä juhlaa!
Asukas Mervi 79
Helsinki
Lue kokemus Katso lisää kokemuksia
Esperi tukee ikääntyneitä päivittäisisä toimissa.