Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Kangasrousku, Oulu

18

kesäkuu

2020

Kesää Kangasrouskussa

Työtoimintaa tauon jälkeen. Kiitos Osao Muhokselle joka päästi meidät tutustumaan maidontuotantoon sekä kotieläinten hoitoon.
Lehmiä kesälaitumilla

Kesäkuussa työtoiminta jatkui ja olemme nauttineet lämpimästä säästä ulkoillen ja grillaten. Olemme jatkaneet myös töitä, pajalla että solun terassilla on jatkettu hommia, turvavälit huomioiden. Kävimme myös retkellä Osao Muhoksella tutustumassa navettaan ja lypsykarjan hoitoon. Myös Kotieläimiä kävimme katsomassa, possuja, liskoja, lintuja sekä poneja ja lampaita. Työtoiminnan päättäjäiset pidämme 26.6 jolloin lähdemme Jäälin montulle uimaan, kalastamaan sekä ottamaan aurinkoa jonka jälkeen pidämme ansaitun kesäloman.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Kangasrousku, Oulu

Hoivakoti Kangasrousku Korvapuustit
19.11.2020

Lokakuun tunnelmia

Lokakuussa Kangasrouskussa on vallinnut suoranainen leivontavimma. Paljon olemme myös askarrelleet syksyn piristykseksi, unohtamatta talon värikästä Halloween-juhlintaa. Lisäksi olemme pitäneet työ- ja päivätoiminnan myyjäisiä.
Hoivakoti Kangasrousku Lemmenpolun nuotiolla
12.10.2020

Syyskuun kuulumisia

Syyskuussa olemme ehtineet pitää jopa parit grillikauden päättäjäiset, minkä jälkeen olemme alkaneet hiljalleen siirtyä hieman syksyisempiin teemoihin.
Vohveleiden paistoa Osaolla
7.9.2020

Työ ja Päivätoimintaa Elokuun auringossa

Työtoiminnan jatkuessa ja arjen alkaessa olemme ottaneet viimeiset aurinkokylvyt ja viihtyneet keittiöllä. Albertiin emme ole vielä menneet vallitsevan tilanteen takia.
Lehmiä kesälaitumilla
18.6.2020

Kesää Kangasrouskussa

Työtoimintaa tauon jälkeen. Kiitos Osao Muhokselle joka päästi meidät tutustumaan maidontuotantoon sekä kotieläinten hoitoon.
13.3.2020

Helmikuun hulinoita

Helmikuussa olemme käyneet kirpparilla, treenailleet Kangasrouskun 10-vuotisjuhliin, leiponeet ja kokkailleet sekä laskeneet mäkeä. Kuun aikana saimme myös iloksemme opiskelijavieraita.