Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

9

elokuu

2020

Aurinkoa, marjaa ja herkkua

Ollaan saatu Liekolakodilla nauttia aurinkoisista ja lämpimistä ilmoista. Pihalla onkin tullut viihdyttyä ja sinne vielä keksittyä erilaisia koristeita piristämään pihan ilmettä.
Hoitokoti liekolakoti kävely

Ollaan saatu kuluneella viikolla nauttia Vammalan hienoista maisemista ja veden äärellä olosta. Lähimaastosta löytyy upeat kävelyreitit rantoja pitkin, joissa on myös pyörätuolilla helppo mennä.

Hoivakoti Liekolakoti punaherukat
Marjojen pussitus on tarkkaa hommaa!

Myös marjat alkavat olemaan kypsiä. Tällä viikolla saatiinkin nauttia itse tehdystä marjapiirakasta. Liekolakodin omat viinimarjapensaat eivät tänä vuonna vielä oikein satoa tuottanut, mutta onneksi muualta löytyy myös meille asti. Saadaan punaviinimarjoja pakkaseen, josta sitten talven pimeydessä voidaan tehdä erilaisia herkkuja.

Ehdimme viikon loppupuolella käydä myös Frantsilan kehäkukalla syömässä ja kahvittelemassa. Tästä reissusta ei valitettavasti kuvia tarttunut matkaan, kun aika meni maisemia, kukkia ja ruokia ihastellessa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

Tervakalliolla aurinko paistoi
21.8.2020

Tervakalliolla tapahtuu

Vuokrasimme Liekolakodin asukkaiden kesken menneellä viikolla Tervakalliolta kahdeksi vuorokaudeksi mökin. Kaksi herraa pääsi avustajineen nauttimaan mökistä myös yön yli ja siitäkös he nauttivat kovasti. Säät suosivat onneksi meitä ja kaikki asukkaat saivat nauttia mökkielämästä osakseen.