Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

12

elokuu

2020

Liekolakodin väki nautti kesästä ja kulttuurista Karviassa

Liekokodon väki täytti yhden taksin maanantaina ja matkasti Karviaan Anne Mattilan Taidekahvilaan.
Perillä meitä odotti idyllinen pihapiiri monenlaisine yksityskohtineen.
Talon emäntä Anne ja onnellinen asukas
taulut

Ennen kuin lähdimme tutustumaan ympäristöön täytimme vatsamme herkullisella lohikeitolla ja suussa sulavalla kiisselillä kera kermavaahdon.

 Taidekahvilan pihapiirissä on vanhoja rakennuksia, joiden sisällä oli kiva piipahtaa varjoon ihastelemaan upeita taideteoksia. Useat taideteokset olivat todella kookkaita ja niissä oli paljon tarkkoja yksityiskohtia. Taulujen vieressä oli myös Annen tekemä runo taulun sisällöstä.

Annen matkamuistomyymälästä ostimme muistoksi kortteja mielitauluistamme. Eräällä asukkaallamme kävi tuuri ja onnistui saamaan itsestään valokuvan talon emännän kanssa. 

Vielä ennen lähtöä nauteimme pihalla päiväkahvit kera herkullisen piirakan. Täyden vatsan kanssa oli mukava aloittaa kotimatka Sastamalaan

Kiitos talon emännälle ihanasta retkikohteesta. Nämä kuvat ovat julkaistu hänen luvallaan

runo kolmiosaiseen usvatauluun
pihapiirin
taideteosta ihastelemassa
kalasoppa maistuu
ruokailemassa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

Pientä porraskävelyä syksymaisemissa
1.10.2020

Syysretki

Vallitsevan tilanteen vuoksi yritämme pitää retkikohteemme sellaisina missä olisi mahdollisimman turvallista olla ja retkeillä. Asukkaamme Liekolakodilla tykkäävät kovasti olla ulkona ja luonnossa, niinkuin meistä moni. Makkaranpaistoretket ovat usein suosittuja ja sellaiselle lähdimme kuluneella viikolla.
Tervakalliolla aurinko paistoi
21.8.2020

Tervakalliolla tapahtuu

Vuokrasimme Liekolakodin asukkaiden kesken menneellä viikolla Tervakalliolta kahdeksi vuorokaudeksi mökin. Kaksi herraa pääsi avustajineen nauttimaan mökistä myös yön yli ja siitäkös he nauttivat kovasti. Säät suosivat onneksi meitä ja kaikki asukkaat saivat nauttia mökkielämästä osakseen.