Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

23

lokakuu

2020

Paloturvallisuuskoulutus

Kuluneella viikolla osa Liekolakodin henkilökunnasta terästi tietotaitojaan, kun Safetum:lta tultiin pitämään meille paloturvallisuuskoulutusta.
Mari tositoimissa!

Koulutuksemme alkoi ensin pienellä "luennolla", jonka jälkeen lähdimme käytännön harjoituksiin. Kiersimme yksikön, katsoimme poistumistiet ja keskustelimme erilaisista tilanteista, mitä voisi sattua missäkin tilassa ja kuinka silloin toimisimme. Harjoittelimme sisällä henkilökunnan kesken asukkaan evakuointia patjalla vetämällä huoneesta, sekä lisäksi ulkona tulipalon sammuttamista vaahtosammuttimella sekä sammutuspeitteellä.

Hoivakoti Liekolakoti Venla sammuttaa
Ja muutaman metrin päästä suihkutus tulipalon juureen..

Syksyinen märkä sää koulutuspäivämme valtasi, mutta se ei haitannut, kun ei ulkona tarvinnut onneksemme kauaa harjoitella.

Hoivakoti Liekolakoti Mari sammuttaa
"Ja sitten tarkasti niin, että olet itse peitteen takana tulelta suojassa.."
Hoivakoti Liekolakoti Mari sammutti
"..ja siitä peite tiukasti ympärille." Hyvä Mari!

Kiitos Safetum erittäin hyvästä ja opettavaisesta koulutusiltapäivästä!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

mökkimaisemaa
13.11.2020

Mökkeilyä

"Arkihuolesi kaikki heitä,
jouluglögit vahvat keitä.
Mantelit ja rusinat sill´ peitä,
juoman juotuas näät enkeleitä!"

Vietimme hieman jo alustavia pikkujouluja Liekolakodin väen kanssa, kun vuokrasimme jo ennestään meille tutun Kivijärven mökin muutamaksi päiväksi. Pääsimme mökille kaikkien halukkaiden kanssa kauniita päiviä viettämään.
Pientä porraskävelyä syksymaisemissa
1.10.2020

Syysretki

Vallitsevan tilanteen vuoksi yritämme pitää retkikohteemme sellaisina missä olisi mahdollisimman turvallista olla ja retkeillä. Asukkaamme Liekolakodilla tykkäävät kovasti olla ulkona ja luonnossa, niinkuin meistä moni. Makkaranpaistoretket ovat usein suosittuja ja sellaiselle lähdimme kuluneella viikolla.