Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

15

syyskuu

2020

Taiteilijat vauhdissa jälleen

Kesä väistyy ja syksy saapuu. Meillä Liekolakodilla syksy tuo tullessaan jälleen tutut Kansalaisopiston piirit. Menneellä viikolla piirit pyörähtivät käyntiin taas, eli asukkaamme saavat nauttia taas viikottain jumpasta, taidepiiristä sekä draamapiiristä kansalaisopiston ohjaajien johdolla.
Naiset maalaamisen lumoissa
Hoivakoti Liekolakoti Anu maalaa
Ensimmäinen kerta opiston piirissä ja hienosti sujui!

Saimme muutaman uuden asukkaammekin innostumaan tänä syksynä taiteilusta. Toivotaan, että kipinä jatkuu pidemmällekin ja että vallitseva tilanne sallisi jatkaa opiston piirit.

Hoivakoti Liekolakoti Vesa maalaa
Toinen lähes ensikertalainen opiston taidepiirissä, tai ainakin pitkästä aikaa..

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

Pientä porraskävelyä syksymaisemissa
1.10.2020

Syysretki

Vallitsevan tilanteen vuoksi yritämme pitää retkikohteemme sellaisina missä olisi mahdollisimman turvallista olla ja retkeillä. Asukkaamme Liekolakodilla tykkäävät kovasti olla ulkona ja luonnossa, niinkuin meistä moni. Makkaranpaistoretket ovat usein suosittuja ja sellaiselle lähdimme kuluneella viikolla.
Tervakalliolla aurinko paistoi
21.8.2020

Tervakalliolla tapahtuu

Vuokrasimme Liekolakodin asukkaiden kesken menneellä viikolla Tervakalliolta kahdeksi vuorokaudeksi mökin. Kaksi herraa pääsi avustajineen nauttimaan mökistä myös yön yli ja siitäkös he nauttivat kovasti. Säät suosivat onneksi meitä ja kaikki asukkaat saivat nauttia mökkielämästä osakseen.