Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

31

heinäkuu

2020

Taxi kulkee

Tällä viikolla on käyty Liekolakodissa parillakin retkellä, kun säät ovat taas olleet suotuisia.
Hoitokoti liekolakoti tervakallio 1

Alku viikosta menimme läheiselle leirintäalueelle, jossa saimme ihastella maisemia veden äärellä. Oli ihanan rentouttavaa ja rauhallista istua rannalla ja kuunnella aaltojen liikettä ja katsella ohi uivia sorsia.  Lopuksi nautittiin tietenkin myös kesäkahvilassa pullakahvit. Pienen sadekuuron saimme niskaamme, mutta ei se meidän miesväkeä haitannut.

Hoivakoti Liekolakoti tervakallio 2
Luonnosta nauttimista.

Viikon toisen reissumme teimme naapuri kaupungin marjatilalle ja kesäkahvilalle. Paljon oli katseltavaa ja ihmettelemistä. Traktorit ja mönkijät ainakin olivat yhden asukkaan mieleen.

Hoivakoti Liekolakoti mattila 1
Ihana auringonpaiste!

Kotiin viemisinä osa vei herneitä, joista riitti maisteltavaa vielä myöhemmälle. Paluu matkan tulimme vielä maisemareittiä ja saimme katsella maalaismaisemaa silmänkantamattomiin.

Hoivakoti Liekolakoti mattila 2
Marjapiirakkaa ja kahvia, nam nam.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

Tervakalliolla aurinko paistoi
21.8.2020

Tervakalliolla tapahtuu

Vuokrasimme Liekolakodin asukkaiden kesken menneellä viikolla Tervakalliolta kahdeksi vuorokaudeksi mökin. Kaksi herraa pääsi avustajineen nauttimaan mökistä myös yön yli ja siitäkös he nauttivat kovasti. Säät suosivat onneksi meitä ja kaikki asukkaat saivat nauttia mökkielämästä osakseen.