Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Palomäki, Jämsä

11

syyskuu

2020

Sadonkorjuu juhla kokosi yhteen asukkaat ja heidän läheisensä

Palomäessä vietettiin syyskuussa asukkaiden, heidän läheisten ja työntekijöiden yhteisiä sadonkorjuu juhlia. Jokainen asukas sai kutsua juhlaan 2 läheistään, jotta juhlassa pystyttiin huomioimaan turvavälit. Juhla kokosi yhteen asukkaille tärkeitä ystäviä, lapsuuden perheen jäseniä ja muita sukulaisia.
Esperi koti Palomäki. Jämsä. Sadonkorjuu juhla.

Juhlat vietettiin Palomäen takaterassilla, jossa nautittiin grilliherkuista ja Palomäen keittiössä valmistetuista salaateista ja sienipiirakasta. Jälkiruoaksi maistui lämpimät vohvelit kera kermavaahdon ja hillon. Maittavan illallisen lisäksi juhlaohjelmaan kuului asukkaiden pitämä Palomäki tietovisa ja kävelylenkki lähimaastossa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Palomäki, Jämsä

Esperi koti Palomäki. Makumatkalla.
17.11.2020

Makumatkalla

Tänä syksynä Palomäen päivätoiminnassa on tehty makumatkoja eri puolille maailmaa. Päivätoiminnan kokkikerhossa on valmistettu asukkaiden valitsemien maiden ruokia. Matkumatkalle on päästy jo USA:aan, Englantiin, Thaimaahan ja Gambiaan.
Esperi koti Palomäki. Asukaskokous.
6.10.2020

Asukaskokouksessa pohditaan ja päätetään yhdessä asioista

Palomäessä järjestetään asukaskokous kahden viikon välein, joka toinen tiistai. Kokouksessa käsitellään yhteisiä asioita kuten tulevia tapahtumia, yhteisiä pelisääntöjä, toisten huomioimista sekä kerrotaan toiveista ja annetaan palautetta.
Esperi koti Palomäki. Puolukkametsässä.
28.9.2020

Puolukkametsässä

Palomäen päivätoiminnassa olemme tämän syksyn aikana käyneet useamman kerran puolukassa. Löysimme hyviä puolukkametsiä, mutta marjasaalis jäi kuitenkin kehnoksi. Joku oli ehtinyt käydä keräämässä marjat ennen meitä.