Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Sointu, Helsinki

20

lokakuu

2020

Sanoiko joku "PIZZA"?

KYLLÄ! Meillä ei pitsan syömistä tarvitse perjantaihin saakka odottaa.. Tänään tiistaina tarjottiin toiveruokana ollut pitsaa.
kourallinen basilikaa oimii aina pitsan päällä!
Muutama metri pitsaa..

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Sointu, Helsinki

Hyvä iltapala, parempi uni vai mitenköhän se meni?
27.11.2020

Poikkeus, sääntö vai poikkeus sääntöön?

Lähipäivinä Soinnussa ollaan käsitelty yhä maailmalla vallitsevaa ja jälleen jyrkästi jylläävää poikkeustilaa sekä sen mukana tulleita rajoituksia ja säännöksiä. Mielipiteitä ja ajatuksia poikkeustilasta ollaan jaettu puolin ja toisin, kuitenkin myös faktatiedot huomioiden ja käsitellen. Turvaväleistä, huolellisesta hygienian hoidosta ja kasvomaskeista on hyvä lähteä eteenpäin. Pidetään sekä itsemme että toisemme turvassa!

PS. "Hyvä iltapala, parempi uni" vai mitenköhän se meni? Joka tapauksessa eilen söimme iltapalaksi hedelmäsalaattia.
Taideryhmän taideteos.
27.11.2020

Kiitos taitajat!

Aika lentää siivillä. Soinnun taideryhmä on nimittäin tullut päätökseensä ja kurssin maalaukset on viimeistelty. Kiitos osallistujille, eiköhän ryhmä vielä palaa.. Tosin loppu lupaa aina myös alkua, mitä seuraavaksi?
Torttutaikinaa & marmeladia
21.11.2020

"hei leipastaan joulu käyntiin"

Jo syyskuun lopulla saattoi isoissa marketeissa löytää hyllystä joulukalentereita, joten eiköhän joulun odotuksen saa julistaa alkaneeksi näin marraskuun lopulla! Leivontaryhmässä tänään leivottiin joulutorttuja!

PS. valitsisitko sinä omenakanelimarmeladilla vai luumumarmeladilla varustetun joulutortun?
Me ollaan kaikki tärkeitä!
20.11.2020

KANSAINVÄLINEN LASTENPÄIVÄ

Jokaisella on oikeus tulla kuulluksi, nähdyksi, huomioiduksi, hyväksytyksi ja ennen kaikkea rakastetuksi. Tänään ajetaan erityisesti lapsien oikeuksia. Soinnussa lastenpäivä huomioitiin lukemalla lapsen oikeuksien sopimus ja keskustelemalla aiheesta sekä sen tärkeydestä.