Esperi Hoitokoti Hannilanpirtti, Kalajoki

Kuulumisia
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki kahvilla
31.8.2020

Viikonlopun kuulumisia

Hannilanpirtin viikonloppu meni mukavasti. Tänä viikonloppuna täällä Kalajoella vietettiin venetsialaisia ja mekin grillasimme sen kunniaksi. Kovimmat menot taisi olla vähän matkan päässä hiekkasärkillä, mutta kuulimme me täällä keskustan tuntumassakin jonkin verran rakettien pauketta.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki ystävä
24.8.2020

Ystävyys

Hannilanpirtillä asuu kaverukset, jotka ovat olleet ystäviä jo pitkän aikaa. He ovat tunteneet toisensa jo nuoruudesta saakka ja nyt he asuvat molemmat Hannilanpirtillä.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki kuppi
26.7.2020

Oma muki

Onko sinulla oma muki? Meillä Hannilanpirtilläkin on monilla asukkailla ja ohjaajilla oma muki, mistä kahvit tai muut juomat maistuu kaikkein parhaimmalta.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki taxi
8.7.2020

Retkipäivä

Eilen meillä Hannilanpirtillä oli retkipäivä. Otimme taksin alle ja lähdimme Ylivieskaan Kärkkäiselle.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki raparperi
2.6.2020

Kesän makuja

Raparperi on kesän ensiherkkuja. Siitä syntyy maukkaat piirakat ja kiisselit. Me Hannilanpirtillä olemme saaneet joka vuosi raparperiä ohjaajien pihoilta tai omaisilta.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki puistossa
25.5.2020

Kesän ekat

Viikonloppuna Hannilanpirtillä tehtiin monia asioita ensimmäistä kertaa tälle kesää. Sää oli lämmin ja viihdyimmekin paljon ulkona.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki jokiranta
22.5.2020

Päivän lenkki jokimaisemissa

Tänään kävimme yhdessä lenkillä aurinkoisessa säässä. Pysähdyimme hetkeksi nauttimaan lämmöstä ja katselemaan virtaavaa Kalajokea.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki piirrä
18.5.2020

Kuka muistaa parhaiten?

Tänään Hannilanpirtin ohjelmaan kuului lautapelien pelaaminen. Asukkaamme saivat valita ensimmäisen pelin, niinpä pääsimme pelaamaan perinteistä muistipeliä. Aikaa jäi vielä hyvin ennen ruokailua, joten ehdimme pelata vielä Piirrä ja arvaa -peliä myös.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki silmut
5.5.2020

Västäräkistä vähäsen

Ulkoilulla on paljon hyviä vaikutuksia. Ulkoilu virkistää mieltä, vaikuttaa hyvään unen laatuun ja parantaa ruokahalua. Meiltä Hannilanpirtiltä löytyykin kyllä niin innokkaita ulkoilijoita. Nyt kevään tullen on mukavaa, kun voi touhuilla laajemmin omalla pihalla ja myös pyöräilemään pääsee lumien ja jään mentyä.
Katso lisää