Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Hannilanpirtti, Kalajoki

16

lokakuu

2021

Syysaskarteluja

Hannilanpirtillä nautittiin syksyn väriloistosta niin pitkään kuin sitä riitti. Nyt ajatus on jo kääntymässä asukkaillakin selkeästi ensilumen ja talven odotukseen.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki syystaulu

Luonnosta keräiltiin eri värisiä puiden lehtiä talteen. Jokainen sai valita omalle taululleen mieleisensä pohjan ja tehdä taulusta juuri sellaisen kuin halusi. Usein pöydän ääressä istuskellessa ja askarrellessa tulee samalla vaihdettua myös kuulumisia. Yksi purkaa huoliaan, toinen kertoo mojovimman vitsinsä. Yhdessä tekeminen on parhaimmillaan yhtä värikästä kuin nämä syystaulutkin! 

Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki syystaulun tekoa
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki taulu lehdistä

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Hannilanpirtti, Kalajoki

Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki lenkillä
7.3.2023

Pitkällä lenkillä

Tänään asukkailla oli toiveena käydä pitkällä lenkillä. Suuntasimme Plassille päin ja kävelimmekin yli tunnin lenkin.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki särkillä
25.2.2023

Hiekkasärkille päiväkahville

Aurinkoinen sää innosti meitä Hannilanpirtillä lähtemään ulkoilemaan. Kokosimme pienen porukan ja lähdimme käymään Hiekkasärkillä kahvilla. Kahvien jälkeen kävelimme pienen lenkin ja nautimme ihanasta kelistä.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki tuli
14.2.2023

Ystävänpäivä

Hannilanpirtillä vietettiin ystävänpäivää mukavissa tunnelmissa. Asukkaat olivat toivoneet makkaranpaistoa ja ystävänpäivänä toteutimme tämän toiveen ja tulistelimme yhdessä oman pihan grillikodassa.
Hoitokoti Hannilanpirtti Kalajoki 1
29.9.2022

Jokeri Pokeri Box!

Kävimme asukkaiden kanssa katsomassa taikuri Simo Aaltoa. Hauska esitys vei mukanaan ja me kaikki tykkäsimme tosi paljon taikashowsta.