Esperi Hoitokoti Helmi, Lapua

Kuulumisia
23.4.2020

Asukkaiden taidetta

Asukkaat maalasivat taideteoksia ilmapalloilla, ja niistä tuli niin hienoja, että ne kehystettiin asumisyksikkömme seinälle! :)

Hauskat taideteokset syntyvät näin:
Puhalla ilmapalloja
Eri värisiä maaleja tarjolle esim kertakäyttölautasille
Kasta ilmapallo maaliin ja joko töpötä tai maalaa paperille
26.3.2020

Viikon touhuja

Tällä viikolla me Helmessä olemme lenkkeilleet ja olleet ulkokuntosalilla. Valmistauduttu pääsiäiseen ja illalla rentouduttu nuotiolla :)
29.2.2020

Ulkoilua ja askartelua

Päivätoiminnassa askartelimme asiakkaiden kanssa avaimenperät, jotta kaikilla pysyisi avaimet tallessa :) Päivän päätteeksi kävimme ottamassa D-vitamiinit talteen ja ihailimme hevosia.
27.12.2019

Joulun aikaa Helmessä

Jouluaattoomme kuuluivat kermainen riisipuuro luumu-rusinakeitolla, torttukahvit ja juhla-ateria. Musiikista saimme nauttia, niin sahalla kuin kitaralla soitettuna, toki muutama joululaulukin laulettiin ja päivän kruunasi Joulupukin vierailu...myös pieniä tonttuja Helmessä nähtiin ja jopa tonttukoira Nipsu.
6.12.2019

Karkki-tonttu ja Nami-tonttu

Helmessä kävi vierailemassa Karkki-tonttu ja Nami-tonttu toivotellen hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta asukkaille :) Saimme kaikki suut makiaksi!
6.12.2019

Itsenäisyyspäivän viettoa

Helmessä on vietetty tänään itsenäisyyspäivää, syöty hyvin ja nautittu juhlakahvit. Asukkaat ovat keskustelleet ohjaajien kanssa itsenäisyyspäivän merkityksestä. Illalla katsellaan linnanjuhlia ja ihaillaan pukuloistoa :)
27.11.2019

Helmen päivätoiminta

Helmen oma päivätoiminta on alkanut pikkuhiljaa pyörimään. Toiminta on aloitettu aluksi siivoamalla päivätoimintapaikkaa. Asukkaat ovat saaneet käyttää leipurin taitojaan ja leipoivat pullia, ja jouluunkin on jo valmistauduttu pipareita leipomalla.
5.11.2019

Pyhäinpäivä

Helmessä vietettiin pyhäinpäivää lauantaina. Sytytettiin kynttilöitä ja keskusteltiin pyhäinpäivän merkityksestä.
Katso lisää