Esperi Hoitokoti Kangasrousku, Oulu

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

6

helmikuu

2020

Uusi vuosi, uudet kujeet

Työtoiminta palasi Joululomalta ja arki on alkanut.
Nimmarit by Ac Oulu

Tammikuussa olemme ulkoilleet sekä suunnitelleet kevääksi ohjelmaa. Kävimme Pohjois-Pohjanmaan museolla katsomassa näyttelyä Oulun historiasta sekä tutustumassa entisaikojen työkaluihin sekä ammatteihin, myös pienoismalleja oli nähtävillä. Kävimme myös katsomassa Ac Oulun joukkueharjoituksia jonka jälkeen tapasimme pelaajat ja saimme yhteiskuvia ja nimikirjoituksia.

16

tammikuu

2020

Joulukuu Kangasrouskussa

Joulumyyjäisiä ja Jouluun valmistautumista.
Työ ja päivätoiminnan valmistamia tavaroita

Joulukuun aloitimme shoppailureissulla Zeppeliiniin, kävimme ostamassa joululahjoja sekä juomassa munkkikahvit arnoldsissa. Pidimme myös joulumyyjäiset jossa myimme tekemiämme tuotteita sekä leipomuksia, 4 päivää leivottiin ja kaikki kuivakakut löysivät joulupöytiin, sekä kaikki innokkaat asukkaat pääsivät myyjiksi. Myyjäiset pidimme S-Market Kaakkurissa sekä Höyhtyän Välkkeellä. Myyjäisten jälkeen kävimme laskemassa pulkkamäkeä, pidimme pikkujoulut Kangasrouskussa ja lähdimme Joululomalle koko porukka.

17

joulukuu

2019

Marras-joulukuun kuulumisia

Mennessämme kohti loppuvuotta on ohjelmaa jälleen riittänyt. Olemme mm. juhlineet halloweeneja, sekä osallistuneet jo perinteeksi muodostuneeseen marrasturnaukseen. Ajatusten kohdistuessa hiljalleen myös jouluun olemme käyneet tietysti shoppailemassa sekä järjestäneet useammat joulumyyjäiset.
Hoivakoti Kangasrousku Oulu Zeppeliinissä

Marraskuun ensimmäisenä päivänä järjestimme asukkaidemme kanssa halloween-juhlat. Pidimme naamiaiset, joten jokainen sai pukeutua vapaavalintaiseen asuun. Ohjelmaan sisältyi myös karaokea - herkuttelua unohtamatta. Olimme valmistautuneet juhlaan pitämällä leivontapäivän, ja kyllähän ne itsetekemät pizzat maistuivatkin. Loppukuusta lähdimme kovasti odotettuun marrasturnauksen Haukiputaalle. Jokainen osallistuja sai mitalin ja kaikilla oli hauska päivä.

Heti joulukuun alussa lähdimme koko talon voimin jouluostoksille Zeppeliiniin. Ostokset tuli tehtyä, ja ennen lähtöä kävimme vielä juomassa Arnoldsilla donitsikahvit. Joulukuun aikana olemme myös järjestäneet neljät myyjäiset, joista pari päivää olimme Kaakkurin S-marketissa ja pari Höyhtyän Välkkeellä. Valmistauduimme myyjäisiin ahkerana viimehetkiin asti mm. kynttilöitä ja saippuoita valmistaen sekä maustekakkuja leipoen. Varsinkin myyjäispäivät ovat olleet asukkaille mieluisia kokemuksia, kun kaikki ovat saaneet myydä itse valmistamiaan tuotteita. Nyt onkin enää muutama päivä ennen joulua, joten talossa on odottavainen tunnelma, ennen kuin asukkaat suuntaavat joulun viettoon.