Esperi Hoitokoti Kangasrousku, Oulu

Kuulumisia
Vohveleiden paistoa Osaolla
7.9.2020

Työ ja Päivätoimintaa Elokuun auringossa

Työtoiminnan jatkuessa ja arjen alkaessa olemme ottaneet viimeiset aurinkokylvyt ja viihtyneet keittiöllä. Albertiin emme ole vielä menneet vallitsevan tilanteen takia.
Lehmiä kesälaitumilla
18.6.2020

Kesää Kangasrouskussa

Työtoimintaa tauon jälkeen. Kiitos Osao Muhokselle joka päästi meidät tutustumaan maidontuotantoon sekä kotieläinten hoitoon.
13.3.2020

Helmikuun hulinoita

Helmikuussa olemme käyneet kirpparilla, treenailleet Kangasrouskun 10-vuotisjuhliin, leiponeet ja kokkailleet sekä laskeneet mäkeä. Kuun aikana saimme myös iloksemme opiskelijavieraita.
17.12.2019

Marras-joulukuun kuulumisia

Mennessämme kohti loppuvuotta on ohjelmaa jälleen riittänyt. Olemme mm. juhlineet halloweeneja, sekä osallistuneet jo perinteeksi muodostuneeseen marrasturnaukseen. Ajatusten kohdistuessa hiljalleen myös jouluun olemme käyneet tietysti shoppailemassa sekä järjestäneet useammat joulumyyjäiset.
14.11.2019

Rouskulaiset Special E-sports SM-kisoissa Tampereella 8.11

Kaksi Kangasrouskun asukasta osallistui Tampereella Apuväline 2019 -messuilla järjestettyyn Special E-sports SM-kisojen finaaliin. Pelaajat selvittivät tiensä finaaliin Oulun karsintojen kautta, jotka järjestettiin 17.10 Luovilla.

Junamatka Tampereelle oli kaverusten mielestä varsin jännittävä, ja liikkuvassa junassa ravintolavaunuun suunnistaminen suorastaan seikkailu.
14.11.2019

Lokakuun kuulumisia

Lokakuun puolivälissä teimme retken Pohjois-Pohjanmaan museoon. Lisäksi itse syyslomakin sisälsi paljon ohjelmaa shoppailureissuineen ja leivontapäivineen. Albertissa askartelimme isänpäiväksi mukeja ja muutoin olemmekin jo alkaneet valmistautua kädentöissä joulusesonkiin.
8.10.2019

Syyskuun kuulumisia

Syyskuussa olemme siirtyneet työ- ja päivätoiminnassa syksyisempiin teemoihin ja aloitelleet pikkuhiljaa liikunnassa salivuorot. Teimme myös päiväreissun Ikeaan.
10.9.2019

Syksy on saapunut

Jo useana aamuna on tuntunut ilmassa syksyn kirpeys. On ollut aika etsiä kaappien kätköistä hanskoja ja pipoja.
13.8.2019

Kesäkuulumisia

Kesä on mennyt Kangasrouskun porukalla lomaillen ja reissaten.
11.6.2019

Vihreitä ja vehreitä kuulumisia

Esperikoti Kangasrouskun etupihalle on ilmestynyt kaksi viljelylaatikkoa.
Viljelylaatikoiden hankkiminen, käyttökuntoon laittaminen, valmiiden yrttien istutus sekä siemenien kylvö on ollut osa pajalaisten työpäivää.
Katso lisää