Esperi Hoitokoti Keltasirkku, Suomussalmi

Kuulumisia
30.3.2020

Lepolomaa ja ulkoilua!

Kuluneeseen viikkoomme on mahtunut lumikenkäilyä kuin potkukelkkailuakin. Aurinko paistaa ja linnut laulavat, joten ulkoilu on hyvin tärkeää mielen virkeyden kannalta. Kaikilla asukkaillamme onkin mahdollisuus ulkoilla itsenäisesti tai ohjaajan kaverina koko päivän niin halutessaan! Nämä haastavat ajat otetaankin hyödyksi akkuja rennosti lataillen ja ulkoillen sekä muuta mielekästä puuhaillen! :)
24.2.2020

Taikureita ynnä muuta!

Perheemme halukkaat kävivät katsomassa Jokeri Pokeri Box - juhlashown teatteri retikassa. Lisäksi on tullut herkuteltua laskiaispullilla sekä sunnuntaina vietimme elokuvaillan kera herkkujen. Kevät tulee lujaa vauhtia mutta onneksi lunta riittää vielä lähes metrin! Pääsemmekin siis pulkkamäkeen huomenna! Aurinkoista kevään alkua kaikille! :)
5.1.2020

Leivontapiiri

Kotimme reippaat emännät kokoontuivat yhdessä keittiöön leipomaan piparkakkuja. Johan niitä tulikin monen monta pellillistä! :)
9.12.2019

Kauneimmat joululaulut.

Järjestimme yksikössämme perinteisen Kauneimmat joululaulut- tuokion yhdessä omaisten sekä muiden vieraiden kanssa. Nautimme jouluisia herkkuja sekä tietysti toistemme seurasta. Olohuoneessa juhlaväkeä oli laulattamassa kanttori Merja Matero Suomussalmen seurakunnasta.
17.11.2019

Leivontaa ja lohta!

Kotimme asukkailla on mahdollisuus osallistua kotimme ruoanlaittoon sekä vaikkapa halutessaan leipoa itsenäisesti herkkuja! Meille on tärkeää, että ateriamme ovat maukkaita, monipuolisia sekä ravitsevia. Panostamme niiden laatuun valmistamalla kaikki ruokamme itse! :)
10.11.2019

Uusi tuttavuus!

Eilen kodissamme vieraili saksanseisoja Justus ja tänään vuorossaan on pohjanpystykorva Milka. Kotimme asukkaille nämä eläimet ovat tärkeitä arjen piristeitä sekä ilon tuojia - asioita, joita vaalimme ja tarjoamme kodissamme jokaiselle. :)
23.10.2019

Hirvikeittoa ja laulua!

Lumi tuli ja meni, joten syksyn kunniaksi valmistimme ja nautimme hirvikeiton koko perheemme voimin. Nyt tänään onkin sitten vuorossa kotimaista live-musiikkia kodissamme! Voisi jopa sanoa, että meillä on hirvipeijaiset! :)
5.10.2019

Kaverikoirat!

Kaverikoirat kävivät jälleen ilahduttamassa eläinrakkaita kotimme jäseniä. Eläimillä kun on erityinen kyky kasvattaa iloa edelleen :)
19.9.2019

Yleisurheilukisat.

Atleettiset urheilijamme osallistuivat innoissaan Kehitysvammaisten Tukiliiton järjestämiin yleisurheilukisoihin. Saappaan heitosta ja juoksusta tuli kultamitaleita kuulemma kaksin kappalein! Kannustusjoukollamme oli ollut suuri vaikutus kuulemma. Eli ansaittujen kultakahvien keittoon sitten! ;)
Katso lisää