Esperi Hoitokoti Kestintupa, Nivala

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

2

heinäkuu

2019

Kesäpäivä

Päiväretki ohjaajan kotiin Eerikkilään katsomaan kotieläimiä.
Esperikoti Kestintupa,päiväretkellä kissanpentuja hoitamassa

Lähdettiin pienelle kesäretkelle ohjaajan kotiin Eerikkilään katsomaan kotieläimiä.

Lilja-hevosta ja Paavo-ponia sai silitellä ja rohkeimmat uskalsivat kiivetä Paavon kärryjen kyytiin. Siliteltiin ja syliteltiin myös noin kuukauden ikäisiä kissanpentuja.

Jatkettiin makaa ja ajeltiin kylillä katsomassa tuttuja paikkoja. Elääkkeelle jäänyttä ohjaajaa moikattiin mökillä matkanvarrella.

Lopuksi ajeltiin uimahalliin pihalle herkuttelemaan jäätelöt; päärynää, mansikkaa, lakritsaa... Auriko lämmitti koko retken ajan ja kaikilla oli mukavaa, iloisia hymyjä näkyi jokaisen kasvoilla.

24

kesäkuu

2019

Pientä remonttia

Esperikoti Kestintupa, terassilla

Kestintupa sai tänäkesänä uuden hienon terassin. Entinen oli hieman pieni, joten uusi terassi tuli tarpeeseen. Nyt kaikki mahtuvat ulkoilemaan terassilla ja viettämään vaikkapa grillijuhlia. Uusi terassi valmistui sopivasti juhannukseksi, joten juhannuksen makkarat saatiin grillailla ulkosalla. Lisäksi terassille saatiin kukkasia, sekä mansikka- ja tomaattiamppelit. 

12

kesäkuu

2019

Pihakirpparilla

Asukkaat pääsivät käymään kesäkuun alussa ohjaajan järjestämällä pihakirppiksellä.

Jokainen asukas löysi kirpputorilta jotain pientä ostettavaa. Shoppailun jälkeen juotiin ohjaajan tarjoamat kahvit ja itsetehtyjä leivonnaisia, kuten pannukakkuja, kääretorttua ja omatekoista omenahilloa. Kävimme vielä jäätelöt syömässä lämpimän kesäpäivän kunniaksi. Seuraavana päivänä käytiin pihakirppiksellä toisten asukkaiden kanssa.