Esperi Hoitokoti Kestintupa, Nivala

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

25

tammikuu

2020

Kestinkartanon keilarata

Kun ulkona on kylmää ja liukasta, on mukavaa viettää aikaa sisällä puuhaillen. Eräs lauantai-ilta etsittiin esiin keilat ja laitettiin Kartanon olohuoneeseen keilarata. Siinäpä oli riemua kerrakseen. Kaikki saivat keilata vuorollaan ja kukin tyylillään, aplodit taisivat saada kaikki.
Esperikoti Kestintupa/ keilaamista
Esperikoti Kestintupa/ keilaamista

23

tammikuu

2020

Tammitärskyt 2020

Tiistaina 21.1.2020 kävimme yhdessä Tarhin toimintakeskuksen väen kanssa Tammitärskyillä Raudaskylän Kristillisellä Opistolla.
Esperikoti Kestintupa Nivala, Tammitärskyt.

Saimme taas kerran viettää mukavan päivän Tammitärskyillä. Ohjelmaa oli paljon ja aika meni nopeasti. Uusia ystäviäkin saatiin.

Kävimme kuuntelemassa karaokea ja kaunista laulua. Samalla saimme myös tanssahdella pitkin tanssilattiaa. Sitten pitikin jo käydä hakemassa pullat ja kahvit. Tarjolla oli vaikka mitä leivonnaisia. Pihalla oli Spede-niminen hevonen, jota saivat kaikki halukkaat käydä tervehtimässä ja taputtelemassa. Pihalla oli myös makkarakoju.

Toisessa rakennuksessa oli kioski sekä onnenpyörä, jota käytiin myös pyörittelemässä. Seuraava rakennus oli kauneudenhoitoa varten. Siellä lakattiin kynsiä sekä tehtiin kauniita kampauksia.

Esperikoti Kestintupa Nivala, Tammitärskyt.
Lopputuloksena oli ihanat kiharat.

Tuulta lukuunottamatta ilmakin oli mitä parhain ja pihalla pääsi hyvin liikkumaan. Toivottavasti taas ensi vuonna pääsemme osallistumaan ja viettämään päivää yhdessä.

20

joulukuu

2019

Jouluvalmisteluja!

Varmaan jokaisessa kodissa puuhataan pitkin joulukuuta jouluvalmisteluja. Niin meilläkin. Toiset ovat leiponeet ja koristelleet pipareita ja toiset torttuja. Lahjoja on ostettu ja paketoitu yksissä tuumin, kortteja askarreltu. Kuuset koristeltiin myös molempiin taloihin. Tässäpä muutama otos jouluisista puuhasteluista.
Esperikoti Kestintupa, joulukuusen koristelua
Esperikoti Kestintupa, jouluvalmisteluja
Kestinkartanon kuusi on iloisesti koristeltu.
Esperikoti Kestintupa, jouluvalmisteluja
Pipareiden leipominen on monelle mieleistä puuhaa.
Esperikoti Kestintupa, jouluvalmisteluja
Näin hienoja pipareita koristeltiin jouluksi.
Esperikoti Kestintupa, jouluvalmisteluja
Joulutorttujen leipomista.