Esperi Hoitokoti Kevätportti, Rovaniemi

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

19

tammikuu

2020

Alkanut vuosi

Tammikuun herkuttelut
cchoko deli

Vuosi on alkanut leppoisasti, pakkastakaan ei ole tarvinnut pelätä ulkona liikkuessa. Kävimme kauniina lauhana lauantaina kaupunki reissulla Kevätportin asukkaiden kanssa. Rinteenkulma sekä Revontuli antoivat paljon katseltavaa ja ihmeteltävää, pääsimme myös yhdessä herkuttelemaan Choko Deliin. Kahvi ja kakut maistuivat ja Rinteen kaupasta saimme vielä kotiinkin vitäväksi asti viikonloppu herkut. Eikun suut makeaksi!

22

joulukuu

2019

Jouluhartaus

Jouluhartaus

Täällä Kevätportissa on valmisteltu ja fiilistelty tulevaa joulua. Torstaina 19.12. syötiin jouluateriaa nuorten ja ohjaajien kesken, Kuuset on koristeltu ja Sunnuntaina 22.12.2019 Rovaniemen seurakunnan pastori kävi pitämässä nuorille ja ohjaajille jouluhartaus hetken. Myös joululaulut ovat suurelta osin kuuluneet arkeen kuluneella viikolla.

Täältä Kevätportista toivotetaan kaikille mitä parhainta joulua!

Jouluhartaus

19

joulukuu

2019

Pikkujouluja ja poroajelua

Kulkuuset kulkuuset riemuin helkkäilee...
Kuulumisia

Kävimme joulukuun alkuvaiheilla Konttaniemen Porotilalla viettämässä yhdessä pikkujouluja. Pääsimme käymään poroajelulla, jossa innokkaimmat saivat olla useamman kierroksen reen kyydissä. Pääsimme nauttimaan suuressa kodassa jouluaterian, johon kuului tietysti riisipuuroa, glögiä, piparia sekä joulutorttua. Ohjelmassa oli yhteislaulua joululaulujen merkeissä josta saatiin mahtava tunnelma joulun odotukseen. 

kuuluminen