Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

Kuulumisia
Tervakalliolla aurinko paistoi
21.8.2020

Tervakalliolla tapahtuu

Vuokrasimme Liekolakodin asukkaiden kesken menneellä viikolla Tervakalliolta kahdeksi vuorokaudeksi mökin. Kaksi herraa pääsi avustajineen nauttimaan mökistä myös yön yli ja siitäkös he nauttivat kovasti. Säät suosivat onneksi meitä ja kaikki asukkaat saivat nauttia mökkielämästä osakseen.
Arboretumin kartano
2.7.2020

Arboretumin kukkaloistoa

Kuluneella viikolla kävimme Liekolakodin asukkaiden kanssa Tampereella Arboretumin puistossa piknikillä. Lähdimme lounaan jälkeen tuttutaksillamme pienellä porukalla reissuun ja palasimme iltapäivällä takaisin. Päivä oli pilvinen, mutta lämmin, eli oikein oiva sää retkeilylle.
säkylän tori
26.6.2020

Säkylän torimarkkinat

Kuluneella viikolla suuntasimme Liekolakodin asukkaiden kanssa Säkylään torin vilinää katselemaan. Seudut olivat myös yhdelle asukkaallemme lapsuuden ajoista tutut, joten retki oli tämänkin puolesta hyvin mieluinen.
satu ja anna leipoo
15.5.2020

Leipurihiivat!

Tällä viikolla 17.5 vietetään maailman leivontapäivää, sitä vietetään vuosittain toukokuun puolivälissä. Meillä Liekolakodilla on tapana päivätoiminnan puitteissa leipoa tai valmistaa jotakin ruokaa aina kerran viikossa ruokapiirissä. Tällä viikolla osallistuimmekin leivontapäivään pullapitkojen leivonnan merkeissä!
Nalle kruunun kanssa
1.5.2020

Vappuhulinoita

Tänä vuonna Liekolakodilla ei päästy viettämään perinteisiä koko talon vappujuhlia, vaan vietimme vappua kerroksittain. Panostimme koristeluilla, herkuilla ja mukavalla yhdessäololla vapun aikaan ja tässä kyllä onnistuimme.
Hoivakoti Liekolakoti asukkaat makkaralla
24.4.2020

Grillikauden aloitus!

Viime viikonloppuna muutama asukas ja ohjaaja olivat laittaneet pihamme kesäpöydät pystyyn, joista pääsimme tällä viikolla nauttimaan porukalla. Viikon sää näytti niin lämpimältä, että päätimme polkaista grillin tulille.

Päivä/viriketoimintamme on nyt eriytetty jo jonkin aikaa omiin asukaskerroksiin "turhien" kontaktien välttämiseksi. Grillikausi avattiin kuitenkin yhdessä takapihalla koko talon voimin, muistaen ja huolehtien turvaväleistä toisen kerroksen asukkaisiin. 
Katso lisää