Esperi Hoitokoti Liekolakoti, Sastamala

Kuulumisia
mökkimaisemaa
13.11.2020

Mökkeilyä

"Arkihuolesi kaikki heitä,
jouluglögit vahvat keitä.
Mantelit ja rusinat sill´ peitä,
juoman juotuas näät enkeleitä!"

Vietimme hieman jo alustavia pikkujouluja Liekolakodin väen kanssa, kun vuokrasimme jo ennestään meille tutun Kivijärven mökin muutamaksi päiväksi. Pääsimme mökille kaikkien halukkaiden kanssa kauniita päiviä viettämään.
Pientä porraskävelyä syksymaisemissa
1.10.2020

Syysretki

Vallitsevan tilanteen vuoksi yritämme pitää retkikohteemme sellaisina missä olisi mahdollisimman turvallista olla ja retkeillä. Asukkaamme Liekolakodilla tykkäävät kovasti olla ulkona ja luonnossa, niinkuin meistä moni. Makkaranpaistoretket ovat usein suosittuja ja sellaiselle lähdimme kuluneella viikolla.
Tervakalliolla aurinko paistoi
21.8.2020

Tervakalliolla tapahtuu

Vuokrasimme Liekolakodin asukkaiden kesken menneellä viikolla Tervakalliolta kahdeksi vuorokaudeksi mökin. Kaksi herraa pääsi avustajineen nauttimaan mökistä myös yön yli ja siitäkös he nauttivat kovasti. Säät suosivat onneksi meitä ja kaikki asukkaat saivat nauttia mökkielämästä osakseen.
Arboretumin kartano
2.7.2020

Arboretumin kukkaloistoa

Kuluneella viikolla kävimme Liekolakodin asukkaiden kanssa Tampereella Arboretumin puistossa piknikillä. Lähdimme lounaan jälkeen tuttutaksillamme pienellä porukalla reissuun ja palasimme iltapäivällä takaisin. Päivä oli pilvinen, mutta lämmin, eli oikein oiva sää retkeilylle.
säkylän tori
26.6.2020

Säkylän torimarkkinat

Kuluneella viikolla suuntasimme Liekolakodin asukkaiden kanssa Säkylään torin vilinää katselemaan. Seudut olivat myös yhdelle asukkaallemme lapsuuden ajoista tutut, joten retki oli tämänkin puolesta hyvin mieluinen.
Katso lisää