Esperi Hoitokoti Männistö, Haapajärvi

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

9

helmikuu

2020

Kevättä kohti

Meillä täällä Männistössä katseet käännetään jo hiljalleen kevättä kohti ja lisääntyvä valon määrä ilahduttaa. Alkuviikosta on ihmetelty lumisadetta, joka loppuviikkoa kohden muuttui vesisateeksi. Keskiviikkona Runebergin päivänä asukkaat osallistuivat Runebergin torttujen leivontaan, joita sitten kahvin kanssa maisteltiin. Ompa täällä porukkaa käynyt ulkoilemassakin talvisessa säässä.
Leivontapuuhissa
Ulkoilua
Ulkoilua

6

tammikuu

2020

Jouluaatto Männistössä

Kovasti odotettu Joulupukki saapui meillekkin. Lahjamäärästä päätellen ollaan oltu todella kilttejä. Kukaan meistä ei pelännyt pukkia vaan uskallettiin käydä jopa sylissä istumassa.
Toivottavasti saadaan Joulupukki vieraaksi ensi jolunakin.
joulupukki
joulu
joulu
pukki
joulu
Pöydät notkui lahjoista.
pukki
Jolupukki aatteli ottaa Askon mukaan Korvatunturille, onneksi saatiin puhuttua pukki ympäri ja Asko jäi vielä Männistölle.

16

joulukuu

2019

Joulukuun touhuja

Joulukuu on ehkä kuukausista hitain, ainakin lasten mielestä. Jos aikuisilta kysytään, joulukuu sujahtaa Jouluaattoon tuosta vain. Niille joista tuntuu, että aika matelee kohti joulua mentäessä on onneksi kaikenlaista ajanvietettä tarjolla.

On leivottu pipareita, vietetty välillä synttäreitä ja pelailtu niin nykyaikasilla vehkeillä kuin myös perinteisillä peleillä. Kirjoitettu Joulupukille lahjatoiveita.

Haapajärven seurakunnasta kävivät meillä laulattamassa pariin otteseen kauneimpia joululauluja. Niistä tuli ihanan jouluinen olo ja kaikki lauloivat innokkaasti mukana. Toisella kerralla meidän kanssa oli joululauluja laulamassa myös Kuonalantien ryhmäkodin väki.

Kyllä se joulu sieltä tulla jollottaa, enään 8 yötä..
joululaulut
joulu
Laulaen kohti joulua.
toive
Pieni lahjatoive Joulupukille.
leivonta
Leipominen on mukavaa joulupuuhaa.
kissavideo
Tabletilta on kätevä katsoa omia lempivideoita. Aika kuluu mukavasti. Kiitos Samille lahjotuksesta!