Esperi Hoitokoti Männistö, Haapajärvi

Kuulumisia
Kahvittelua ulkona
18.9.2020

Kuulumisia Männistöstä

Kesä on vaihtunut jo syksyyn ja ilmat ovat viilenneet. Asukkaatkin viihtyvät nyt enemmän sisällä mitä ulkona. Kesän loppupuolella saimme ulos huvimajan ja sen valmistumista juhlittiin makkaranpaistolla. Arkea piristävät erilaiset aktiviteetit, esimerkiksi leipominen on monen asukkaan suosiossa. Asukkaat ovat myös päässeet ulkoilemaan ja on mm. tehty syksyisiä askarteluja.
Grillausta
9.7.2020

Kesäpäivän touhuja ulkona ja sisällä

Täällä Männistössä on vietetty kesäpäiviä monella tapaa. Ollaan grillattu ulkona ja käyty kävelyllä ihastelemassa kesäistä luontoa. Välillä on laitettu terassilla jalalla koreasti.
Sadepäivän tai kovan hellesään sattuessa vietetään aikaa sisällä, pelaten erilaisia pelejä, kuunnellaan musiikkia ja katsotaan telkkaria.
Jotkut ovat käyneet myös autoajelulla.
Esperi Koti Männistö
11.6.2020

Aurinko hellii

Helteet ovat saapuneet ja asukkaat ovat päässeet viettämään enemmän aikaa ulkona. Terassilla on juotu jo useasti päiväkahvit ja pihapelit on kaivettu esiin. Kesäkukat on myös istutettu ja salaattia laitettu kasvamaan.
postia omaisille
10.6.2020

Postia omaisille

"kirjeen sulle kirjoitan ja kuorehen mä laitan oikein valokuvanikin..."
haravat
4.5.2020

Haravointi hommia

Lumet ovat sulaneet ja maa sen verran kuivunut, että sitä pystyi jo haravoimaan. Innokkaimat olivat heti haravanvarressa kiinni, jotkut taas ottivat rennosti ja kannustivat katsomosta.
Kaikilla näytti olevan mukavaa ja hymy huulessa. Kevät on ihanaa aikaa.
maskit
17.4.2020

Koronatartunnalta suojautumista

Olemme täällä Männistössä saaneet pysyä terveinä. Työntekijöinä haluamme tehdä parhaamme, jotta pysyisimme jatkossakin terveinä.
Huolehdimme entistäkin paremmin omasta ja asukkaiden käsihygienista. Yhteisen tilojen ja asukas huoneiden siivousta on tehostettu.
Maskeja pidämme koko työvuoron ajan.
Rairuohon kasvatusta
6.4.2020

Pääsiäisvalmisteluja

Pääsiäinen lähestyy ja olemme aloittaneet pääsiäisen valmistelun asukkaiden kanssa. Olemme laittaneet rairuohon itämään, tehneet pääsiäiskortteja ja koristelleet pajunkissoja.
Yhdessäoloa
2.4.2020

Poikkeusaika

Korona viruksen takia elämme täällä Männistössäkin poikkeusaikaa. Asukkaat ovat joutuneet jättäytymään työtoiminnasta kotiin ja emme pääse asukkaiden kanssa käymään kahvilla tai kaupassa kodin ulkopuolella. Asukkaat ovat viettäneet aikaa toistensa seurassa musiikkia kuunnellen ja tv:tä katsoen. Olemme myös mm. ulkoilleet ja leiponeet. Osa asukkaista viihtyy enemmän omassa huoneessa kun taas toiset viihtyvät yhteisissä tiloissa.
19.3.2020

Omaistiedote

Auta suojaamaan läheisesti - vältä käyntejä Esperi Koti Männistössä
26.2.2020

Laskiaispullat

Laskiaistiistain kunniaksi leivoimme päiväkahville laskiaispullia.
15.2.2020

Mistä tunnet sä ystävän

Ystävänpäivänä mietittiin mistä tuntee ystävän ja millainen on hyvä ystävä. Askartelimme ystävyydenpuun johon kaikki halukkaat saivat laittaa mietteitä millainen on hyvä ystävä.
Kävimme myös ravintolassa syömässä ystävänpäivän lounaan.
Katso lisää