Esperi Hoitokoti Mäntyrinne, Suolahti

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

13

syyskuu

2019

Mäntyrinteen asukkaille tarjotaan uudet, nykyaikaiset tilat Äänekosken Pukkimäestä

Esperin tehtävä on tarjota asukkaille ja henkilöstölle turvallinen ja laadukas koti sekä -työympäristö. Tämän vuoksi suunnittelemme palveluidemme tarjoamista jatkossa Esperi Hoivakoti Pukkimäessä, n. 8 km etäisyydellä Mäntyrinteestä.

Esperin saaman kiinteistön kuntoisuuteen liittyvän arvion perusteella Mäntyrinteen nykyisten tilojen korjaus nykyaikaiset vaatimukset täyttäväksi, laadukkaan palvelun tuottamiseksi soveltuvaksi tilaksi ei ole mahdollista. Asian johdosta palvelut nykyisessä kiinteistössä tullaan lakkauttamaan loka-marraskuun vaihteessa.

Esperin tehtävä on tarjota asukkaille ja henkilöstölle turvallinen ja laadukas koti sekä -työympäristö. Tämän vuoksi suunnittelemme palveluidemme tarjoamista jatkossa Esperi Hoivakoti Pukkimäessä, n. 8 km etäisyydellä Mäntyrinteestä. Samalla voimme tarjota asukkaille esteettömän ja aiempaa aktiivisemman toimintaympäristön.

28

elokuu

2019

Lämmin Elokuu

Säät suosii meitä Mäntyrinteen ahkeria ulkoilijoita. Hyvin on voinut nauttia välipalaa ulkona ja onhan toki grillikin ollut kuumana. Lenkille on mukavaa lähteä pururadalle, kun voi popsia välillä marjoja suuhun. Syksyn väriloistoakin alkaa näkymään. Sitten sitä taas iltojen pimetessä voi siirtyä enemmän sisäpuuhiin ja muistella mukavia hetkiä kesältä.

Aurinkoista viikkoa!
Hoivakoti Mäntyrinne Äänekoski, kukka-astia
Hoivakoti Mäntyrinne Äänekoski, mustikat
Mustikat maistuu lenkillä
Hoivakoti mäntyrinne Äänekoski keskittynyt
Heittoon vaaditaan hyvä keskittyminen ja kaverin kannustus

3

elokuu

2019

Kesäpäivien viettoa

Helteinen heinäkuu jo takanapäin ja elokuuta mennään kovaa vauhtia. Pihassa onkin ollut mukava grillailla ja puuhailla monenlaista.
Suolahti/Mäntyrinne
Suolahti/mäntyrinne
Kolmen pisteen heitto
Kaverin kanssa Suolahti/Mäntyrinne
Tuuletukset kohdallaan
Suolahti/Mäntyrinne
Reipas pihansiistijä
Suolahti/Mäntyrinne

Ruokaa jo odotellaan kovasti, kun herkulliset tuoksut leijailee grillisti. Kesäpäivinä onkin ollut kiva ruokailla ulkona yhdessä. Koripallokausikin alkaa olla hyvässä vauhdissa, kolmen pisteen (tai vähintään 2p.) heittoja sukkana sisään ja kaverilta suuret aplodit onnistumisesta. Välillä täytyy myös pihaa pitää siistinä, mutta onneksi löytyy reippaita avustajia siistimiseen.

Suolahti/MÄntyrinne
Joko kohta syödään?