Esperi Hoitokoti Mäntyrinne, Suolahti

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

28

kesäkuu

2019

Pizzapäivä

Lähdimme käymään yhdessä pizzalla läheisessä Suolahden satamassa.
Mäntyrinne, Suolahti
Taksimatka,Suolahdessa
Taksin kyydissä on mukavaa
Satamaravintola, Suolahti

Sateisesta päivästä huolimatta, oli hauskaa lähteä takseilla läheiselle satamalle, jossa kesäravintola tarjoilee maittavia pizzoja ja muita herkkuja. Pizzat kuitenkin olivat kaikkien mieleen ja niitä syötiin ulkoilmassa hyvällä ruokahalulla. Ravintolan pihasta löytyi myös minifiat, jonka sisälle pari innokasta kuskia pääsikin kokeilemaan miten töötti toimii ja ratti kääntyy. Myös veneitä kävimme yhdessä ihastelemassa ja taisi siellä yksi kaivinkonekin hieman kiinnostusta herättää.

Minifiat, suolahti, mäntyrinne
Minifiatin innokkaat kuskit

16

kesäkuu

2019

Kesä ja kärpäset

Kesäpäivien viettoa pelaillen, piirrellen ja frisbeetä heitellen. Kuvat kertokoon miten katutaiteen teko ja frisbeen tähtäys koriin onnistui. Juhannuskin jo pian saapuu, toivotaan yhtä kauniita ilmoja ja mukavia hetkiä porukalla vietettäväksi.
Suolahti, Mäntyrinne
Frisbeenheitto, Suolahti, Mäntyrinne
Tarkka tähtäys
Mäntyrinne, Suolahti
Mäntyrinne, SUolahti, kaverit
Auringosta nauttijat
Suolahti, Mäntyrinne, katupiirtely
Katutaidetta

23

toukokuu

2019

Retkipäivä

Kävimme Tarhalehdon eläinpihalla Lievestuoreella koko porukalla katselemassa eläimiä, paistamassa makkaraa ja nauttimassa yhdessäolosta.
Suolahti, Mäntyrinne, retkipäivä
Suolahti, mäntyrinne, makkaranpaisto
Suolahti, retkipäivä,
Suolahti, Mäntyrinne
Suolahti, Mäntyrinne

Odottava oli tunnelma, kun isolla porukalla hypättiin takseihin ja lähdettiin kohti Tarhalehdon eläinpihaa Lievestuoreelle. Perillä kun päästiin, kuuluikin jo hevosten hirnahtelut ja pihassa tervehti kukot sekä kanat ja iso koira häntä heiluen. Heti alkuun vankkurit viritettiin ja hypättiin kyytiin rauhalliselle kävelylle peltotielle.  Aurinko helli ja hymyä riitti, kun pääsi vankkureista katselemaan rauhallista maalaismiljöötä. Yhdessä kiertelimme katselemassa tilan eläimiä ja välillä niitä pääsi rapsuttelemaan ja syöttämäänkin. Osaa tuntui traktorit ja muut työkoneet kiinnostavan enemmän kuin eläimet, mutta onneksi niitäkin tilalta löytyi katseltavaksi ja ihmeteltäväksi vaikka kuinka. Ja kun nälkä hiipi kuvioihin, sytytimme nuotion ja paistoimme makkarat, kylläpäs ne makkarat vaan maistuu eriltä, kun pääsee ulos grillailemaan. Jälkiruuaksi vielä vastapaistetut munkit ja kaffeet. Ai että, olipas rattoisa päivä!

Suolahti, Mäntyrinne
Kanaselle paijaukset