Esperi Hoitokoti Narikka, Järvenpää

Kuulumisia
Hoitokoti Narikka Järvenpää Omenaviikko5
17.9.2020

PäiväNarikan Omenaviikko

Vietimme PäiväNarikassa viime viikolla omenaviikkoa. Alkuviikosta keskustelimme omenoista; minkä värisiä omenoita on? Mitä omenoista voi tehdä? Omenaviikolla askartelimme omenapuun, leivoimme omenakaurapaistosta, pelasimme omenanpiilotusta sekä kuuntelimme omena-aiheisia lauluja.
Hoitokoti Narikka Järvenpää Leiriniemi3
2.9.2020

PäiväNarikkalaiset Leiriniemessä

Osallistuimme PäiväNarikasta seurakunnan järjestämään retkipäivään Leiriniemessä. Päivän aktiviteetit oltiin suunniteltu pihalle, onneksi sää suosi meitä ja saimme ihanan aurinkoisen päivän. Aamu alkoi hartaudella ja hieman rauhallisemmalla meiningillä, kun taas iltapäivällä lounaan jälkeen polkaistiin käyntiin retkiolympialaiset ja lopuksi nautimme kahvit ja pullat grillikodassa toivebiisejä kuunnellen. Iso kiitos Järvenpään seurakunnalle, kun järjestivät meille näin mukavan päivän.
Hoivakoti Narikka Järvenpää Tervetuloa
11.6.2020

Kesäjuhlat

Ne, ketkä meidän puuhiamme ovat jo hieman pidempään seuranneet tietävät, että meillä on kesäisin aina kesäjuhlat. Ei annettu poikkeusolojen hämmentää tässäkään asiassa, vaan juhlittiin oikein olan takaa.
Hoitokoti Narikka Järvenpää Talviturkki
3.6.2020

Kesäkuun ensimmäinen ja talviturkki pois

Eräs asiakkaistamme esitti sunnuntaina 31.5. toiveen, että pääsisi kesäkuun ensimmäisenä päivänä heittämään talviturkin ja sehän oli jo seuraava päivä.
Ohjaaja lupasi toiveen toteuttaa ollessaan itsekin seuraavana päivänä töissä ja niin lähdimme Vanhankylänniemeen uimarannalle!
12.5.2020

Tervehdys äideille!

Tänä vuonna jouduimme viettämään äitienpäivää totutusta poikkeavasti, niin kuin monia muitakin asioita viime aikoina. Halusimme kuitenkin muistaa rakkaita äitejä tänä tärkeänä päivänä, joten teimme teille videotervehdyksen. Halataan sitten myöhemmin!
Katso lisää