Esperi Hoitokoti Pähkinä, Järvenpää

Kuulumisia
Äidin ja tyttären kahvihetki
2.4.2020

Poikkeusolojen arkea

Meillä Pähkinässä on koronavirus aiheuttanut muutoksia arjen toimissa. Vierailut eivät ole tällä hetkellä sallittuja ja sisätiloissakin pyrimme välttämään kokoontumisia isoissa ryhmissä.
Eriparisukat
2.4.2020

Ainutlaatuista erilaisuutta 21.3.

Pähkinässä vietimme Kansainvälistä Downin syndrooma päivää teemalla #sukat rokkaa. Erilaisuuden kunniaksi laitoimme haasteen mukaisesti eriparisukat jalkaan koko päiväksi.
Toisinaan, vaikkei varsinainen teemapäivä olisikaan, saattaa meillä olla muulloinkin eriparisukat jalassa.
Esperi Koti Pähkinä Järvenpää Domino-peli
18.3.2020

Arki sujuu koronan ehdoilla

Viime päivät olemme eläneet melkoisessa myllerryksessä koronaviruksesta johtuen. Meillä Pähkinässä korona näkyy muutoksina arjessa.
Meille on tärkeää, että pystymme turvaamaan asukkaittemme terveyden ja turvallisuuden, suojaamalla heitä tartunnoilta. Erittäin tärkeää on myös, että henkilökunta pysyy terveenä, jotta on kykenevä huolehtimaan asukkaittemme arjesta.
4.3.2020

Illanviettoa

Maanantai-iltana Aarne ja Mimma viettivät yhteistä aikaa Domino-pelin parissa. Myöskin hoiva-avustaja Krisse pääsi mukaan peliin.
29.2.2020

Karkauspäivänä

Karkauspäivänä Jack Russelin terrieri Andie kävi ilahduttamassa Pähkinän asukkaita ja ohjaajia.
Hellyyttä ja herkkuja riitti pitkin päivää kaikille tasapuolisesti. Samalla monella palautui mieleen lapsuuden ja nuoruuden lemmikkimuistot.
11.2.2020

112-päivä Pähkinässä

112-päivä on Suomen turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi. Jo perinteeksi muodostunutta 112-päivää on vietetty Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Kampanjan juhlapäivä on vuosittain 11. helmikuuta, ja kampanja-aikaa on koko viikko.
Myös meillä Pähkinässä vietetään tänään 112-päivää.
11.2.2020

Jääkarnevaalit Hyrylässä

Viikonloppuna retkeilimme Hyrylään Jääkarnevaaleille. Teimme sinne kaksi erillistä retkeä, sekä perjantaina että lauantaina. Ohjelmassa oli musiikia, esiintyjiä, herkkuja, jääveistoksia sekä talvista karnevaalitunnelmaa.


Perjantaina esiintyivät Arttu Viskari ja Anna Abreu - erittäin talvisissa tunnelmissa - lunta tuprutteli taivaalta koko illan. Kaikilla meillä tanssijalka vipatti musiikin tahdissa, ja myöskin päällikkö siippansa kanssa yllätettiin tanssahtelemasta.

Lauantaina jääveistokset olivat edenneet perjantaista. Musiikkiesityksiä emme tosin nähneet, mutta kyllä meillä taas oli mukava retki. Frozen-elokuvan Elsan ja Annan tapasimme tällä päiväretkellä.
Katso lisää