Esperi Hoitokoti Pähkinä, Järvenpää

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

17

helmikuu

2020

Miken ja Krissen Venemessut 2020

Asukkaan toiveesta maanantaina 10.2.2020 lähdimme Venemessuille Helsingin messukeskukseen junalla.
VM

Messuilla kiertelimme ristiin rastiin ja kävimme lähes kaikkien veneitten sisällä. Eniten meitä kiinnosti tietenkin suurimmat huvijahdit, joista osa oli 3-kerroksisia.

Aikaa  jäi vielä kiertelyyn Pasilan uudessa kauppakeskus Triplassa. Tietysti nautimme myös hampurilaisateriat.
Sateisesta ja tuulisesta säästä huolimatta meill oli hyvä reissu!

11

helmikuu

2020

112-päivä Pähkinässä

112-päivä on Suomen turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi. Jo perinteeksi muodostunutta 112-päivää on vietetty Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Kampanjan juhlapäivä on vuosittain 11. helmikuuta, ja kampanja-aikaa on koko viikko.
Myös meillä Pähkinässä vietetään tänään 112-päivää.
11.2
mk
koll
dip

112-päivää on meillä Pähkinässä vietetty aiheeseen liityvien tehtävien parissa. Hätäkeskuslaitokselta saimme  erilaisia tehtäviä, jotka liittyvät päivän aiheeseen.

Aihe on tärkeä ja sekä asukkaat että ohjaajat ovat osallistuneet hätänumeron opettelemiseen. 112-Suomi mobiilisovelluksiakin latailimme yhdessä puhelimiimme.

112-s

Tehtävien suorittamisen jälkeen jokainen osallistuja sai erillisen diplomin ja lisäksi asukkaat saivat vielä pienen lahjan muistoksi aktiivisuudestaan.

 

Lämmin kiitoksemme Keravan hätäkeskukselle koko Pähkinän väeltä!

at

11

helmikuu

2020

Jääkarnevaalit Hyrylässä

Viikonloppuna retkeilimme Hyrylään Jääkarnevaaleille. Teimme sinne kaksi erillistä retkeä, sekä perjantaina että lauantaina. Ohjelmassa oli musiikia, esiintyjiä, herkkuja, jääveistoksia sekä talvista karnevaalitunnelmaa.


Perjantaina esiintyivät Arttu Viskari ja Anna Abreu - erittäin talvisissa tunnelmissa - lunta tuprutteli taivaalta koko illan. Kaikilla meillä tanssijalka vipatti musiikin tahdissa, ja myöskin päällikkö siippansa kanssa yllätettiin tanssahtelemasta.

Lauantaina jääveistokset olivat edenneet perjantaista. Musiikkiesityksiä emme tosin nähneet, mutta kyllä meillä taas oli mukava retki. Frozen-elokuvan Elsan ja Annan tapasimme tällä päiväretkellä.
jää
hyt
jää
mm
jjj
fr