Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

14

marraskuu

2022

Ensimmäiset jouluostokset

Meillä Esperikoti Päivälehdossa on odotettu jouluostoksille pääsyä jo jonkin aikaa. On mietitty pieniä muistamisia läheisille ja samalla omiakin toiveita. Lähimpään kaupunkiin ja isompiin kauppoihin on matkaa melkein 50 km, joten reissuun pitää varata aikaa.
Jouluostoksilla

Voi mitä kaikkea kaupasta löytyykään näin joulun alla. Kun valmiiksi suunnitellut ostokset on valittu ja kerätty kärryyn, on aika kierrellä ja katsella mitä kaikkea on tarjolla. Samalla mieleen saattaa tulla omia joululahjatoiveita ja ehkäpä on mahdollista tehdä jokin pieni heräteostos.

esperikoti-päivälehto-toivola-jouluostoksilla

Ennen kotiinlähtöä kävimme vielä syömässä. Shoppaillessa tulee aina nälkä, mutta kunnon hampurilaisaterialla sekin on korjattavissa. 

esperikoti-päivälehto-toivola-hampurilainen

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.
Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.