Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

12

elokuu

2021

Frisbeegolfia

Palvelukeskus Päivälehdon naapurissa on monipuolinen liikuntapaikka, Soris. Tänään kävimme Soriksen frisbeegolfradalla kokeilemassa frisbeen heittämistä ja hiukan jo pelaamassakin.
Frisbeegolfia

Hienoja ja tarkkoja heittoja ja erilaisia heittotyylejä nähtiin peliradalla. Kavereita muistettiin myös rohkaista ja kannustaa hienosti.

hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-frisbeegolfradalla
Aloitusheitto, kohteena harjun päällä oleva kori. Nyt saa käyttää voimaa.

Radalla piti arvioida millainen frisbee ja heittotyyli sopivat mihinkin vaiheeseen. Välillä frisbee piti saada lentämään mahdollisimman pitkälle, välillä vaadittiin lyhyempiä ja tarkempia heittoja.

 

hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-frisbeegolf
Tarkka tähtäys on kaiken a ja o
hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-frisbeegolfia
Viimeinen heitto vaatii tarkkuutta

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.