Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

1

toukokuu

2022

Hauskaa vappua!

Palvelukeskus Päivälehdon vappubileet järjestettiin tänä vuonna toimintakeskus Kimarassa. Mukana juhlissa oli koko Päivälehdon väki.
Hauskaa vappua

Osa juhlaväestä oli sonnustautunut naamiaisasuihin, kasvomaalauksia tehtiin paikan päällä ja iloista juhlamieltä riitti kaikilla. 

hoivakoti-hartola-päivälehto-vappubileet

 Ohjelmassa oli mm. leikkimielinen tanssikilpailu, johon kaikki halukkaat pääsivät osallistumaan.

hoivakoti-hartola-päivälehto-vappubileet

Tanssimisen jälkeen herkkuja notkuva pöytä vetikin jo puoleensa. Kimaralaisten itse tekemä sima maistui, eikä muissakaan tarjoiluissa ollut valittamista.

hoivakoti-hartola-päivälehto-vappubileet

 Hauskaa vappua!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.