Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

25

joulukuu

2021

Hyvää joulua!

Tulit jo meidän luoksemme,
tulitpa joulu kulta!
Saimme kuusen ja kynttilät
tuomisiksi sulta!
Onnelan joulu

Hartaasti odotettu jouluaatto saapui vihdoin Palvelukeskus Päivälehtoon. Palvelukodeissa, Onnelassa ja Toivolassa on valmistauduttu jouluun jo viikkokausia; kuuset on koristeltu, jouluruoat suunniteltu ja valmistettu, joululauluja on laulettu ja soitettu ja lahjoja kääritty paketteihin.

Herkuttelua, joulusauna, mukavaa yhdessäoloa ja kutkuttelevaa jännitystä kuului molempien talojen jouluaattoon. Illan hämärtyessä odotus palkittiin, kun joulupukki ja muori saapuivat vierailulle. Ohjelmassa oli naurua, laulua, kuulumisten vaihtoa ja tietenkin monta säkillistä lahjoja.

 

hoivakoti hartola päivälehto jouluaatto
Joulupukki ja muori olivat illan odotetuimmat vieraat

Palvelukeskus Päivälehdon väki toivottaa kaikille hyvää joulua!

hoivakoti hartola päivälehto jouluhommat

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.
hyvän mielen joulukortti
15.12.2022

Hyvän mielen joulukortti

Osallistuimme tänä vuonna hyvän mielen joulukortti-tempaukseen. Tempauksessa koululuokat ja muut halukkaat voivat jakaa hyvää mieltä jouluisten itse kirjoitettujen postikorttien muodossa.