Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

25

joulukuu

2022

Hyvää joulua!

Lumiset oksat vihreän puun,
kimmeltää valossa jouluisen kuun.
Katsoen tähtien hopeista nauhaa,
toivomme jouluusi lämpöä, rauhaa.

jouluaatto

Jouluaattoa vietettiin kodeissamme perinteiseen tapaan. Aattoaamu alkoi joulusaunalla, jonne kaikki halukkaat pääsivät. myös joulumarkkinoilta hankittu vasta pääsi käyttöön,.

Yöhoitajan paistama kinkku ja emännän valmistamat jouluherkut maistuivat joulupöydässä.

esperikoti-päivälehto-hartola-jouluruoka

Illan hämärtyessä koitti odotetuin hetki, kun joulupukki muoreineen saapui vierailulle. Ilta kului lahjoja availlen ja jouluherkkuja syöden.

esperikoti-päivälehto-hartola-jouluaatto

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.