Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

16

huhtikuu

2021

Keväisiä puuhia

Kevätaurinko on hellinyt meitä tämän viikon. Toimintakeskus Kimaran väellä on riittänyt keväisiä puuhia niin ulkona kuin sisätiloissakin.
Keväänmerkkejä

Tiet ja pihat ovat vihdoin sulaneet ja hiekat ja sorat on harjattu pois. Sen ansiosta olemme päässeet aloittamaan muun muassa pyöräily- ja pihapelikauden.

hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-pyöräilyä
Kevään ensimmäinen pyöräilylenkki
hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-mölkkypeli
Kimaralaisten mölkkyturnaus

Touhua on riittänyt myös Kimaran kasvien parissa. Tällä viikolla siirsimme auringonkukan taimet omiin astioihinsa kasvamaan. 

hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-istutusta
Auringonkukan taimet pääsivät omiin ruukkuihinsa

Muiden töiden ohessa olemme aloittaneet vappuaskartelut. Vappuaaton pihajuhliin on aikaa pari viikkoa ja nyt askartelemme hauskoja hattuja ja koristeita.

hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-askartelua
vappuaskartelua
hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-vappusuunnitelmat
Ensimmäinen vappuhattumalli on valmis. Muistiinpanoista löytyy lisää vappuaiheisia kuvia.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.